donderdag 3 oktober 2019

Ontkalken philips senseo

Het ontkalken is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je SENSEO. Door regelmatig je SENSEO te ontkalken , kun je blijven genieten van heerlijke SENSEO koffie. We adviseren het apparaat tenminste elke drie maanden te ontkalken.


Indien je in een omgeving woont met een hoog kalkgehalte in het water, dan . De ontkalkingsprocedure bestaat uit ontkalkingscycli en doorspoelcycli. Philips raad gebruikers aan om alleen ontkalkingsmiddelen te gebruiken op basis van citroenzuur deze zijn veilig te gebruiken.

Let op: Ontkalkers met mineraalzuur zoals zwavelzuur, zoutzuur, sulfaminezuur of azijnzuur (azijn) NIET gebruiken. Deze kunnen de machine . Maak als laatste de padhouder nog een keer schoon. Zoals eerder gezegd: de ontkalkingsvloeistof kun je snel en eenvoudig bij ons aanschaffen. De betreffende producten vind je in dit artikel en in onze winkel. Je kunt nog meer informatie over het ontkalken van je SENSEO - koffiepadapparaat vinden op de website van Philips , . Met dit ontkalkingsmiddel verwijder je kalkresten uit de leidingen van de machine.


Zo blijft de machine goed zijn werk doen en zal hij langer mee gaan.

Ontkalk de machine zodra de ontkalkingsindicator knippert. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Regelmatig ontkalken verlengt de . U kunt hiervoor het beste de Eccellente Snelontkalker gebruiken.


Gebruik per ontkalkingsbeurt volledige flacon (100ml) en 700ml water. Wie kan mij vertellen hoe je het beste een senseo koffiepadmachine kan ontkalken ? Senseo ontkalkingsmiddel. Het resultaat van deze ontkalker houdt bovendien wel even aan. Daarnaast voorkom je dat de smaak van een kopje koffie negatief beïnvloed wordt.


Bij het verhitten van leidingwater ontstaan kalkafzettingen. De kalkafzetting in uw machine vermindert de kwaliteit van uw kopje koffie en verkort de levensduur van uw machine. Door goed en regelmatig te ontkalken reduceert u service- en . Douwe Egberts en Philips hebben samen voor een hit gezorgd op het gebied van koffie. Ontkalk minstens eens per maanden of als Calc-Clean-indicator brandt.


Coolblue: alles voor een glimlach. Bestel voordelig en snel bij Koffievergelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.