vrijdag 15 november 2019

Noodle bakjes kopen

Naast de standaard noodle box verpakking zijn ook onze andere menuboxen zeer geschikt voor noodles en pastagerechten. Na gebruik kan de noodle box gecomposteerd worden in een industriële installatie. De noodle bakjes kopen is. Ideaal voor take away voedsel. De inhoud van dit kartonnen bakje is 7ml.


De diameter aan de onderzijde is Øen de bovenzijde is Ø105.

Het materiaal van de noodlebox is wit, onbedrukt karton. De bakjes worden per 5stuks verpakt. Chinese take away bakjes , net als in de film! Let op: Onze huidige bakjes zijn iets ronder aan de onderkant dan op de foto, maar wel veel steviger. Zo kun je er zelfs soep in serveren.


Je geeft er een salade in mee voor de lunch en schrijft er een lief briefje op. Verpakking: NoodleTake away box. Bij onderstaande bedrijven kunt u Noodle take away boxen bestellen.


Op zoek naar kartonnen wokbakjes?

Bestel wok bakjes direct online! Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes ? Sistema Microwave Noodle Kom - 9ml - Rood. Elk item uit deze reeks is voorzien van een ontluchtingsventiel voor het stomen en spatvrij opwarmen. Alle items mogen in de magnetron m. Instant noodles bestellen? Dicht gevouwen is de hoogte van de dozen cm.


Gebruik de noodle boxes voor het op origine. Hij doet echter ook prima dienst als pastabeker en je kunt het bakje zelfs gebruiken als geschenkdoosje of cadeauverpakking . Originele traktatie van een noodles bakje met koi karpers. Print de gratis werktekening en doe er dropveters of aardbeienveters in.


Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies.


Ik ben het namelijk beu om telkens mijn borden en potten te wassen waar ik in eet, weet iemand waar ik (goedkope) kleine wegwerp eetdoosjes en soepdoosjes kan kopen of bestellen via internet? Je ziet dit soort dingen vaak bij een take away zaak enzovoort waar je rijst en noedels kunt kopen of in een soeprestaurant . Deze pasta- of noodlebox is 1 milieuvriendelijk en composteerbaar. Take- away box: plooibare beker voor aziatische afhaalmaaltijden, pasta of noedels.

Witte pasta box met een Nature Thanks You opdruk in frisse groene tinten. De bedrukking is neutraal en is zowel geschikt voor noodles als pasta en vestigt de . Met de bewaarbakjes en vershouddozen van Xenos hoef je nooit meer restjes weg te gooien. Handig om in huis te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.