vrijdag 15 november 2019

Plastic kokers verpakking

Grote koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , kleine koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , smalle koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , brede koker bij De Kokerjuffer - fabrikant van kokers , lange koker bij De . Deze transparante PVC kokers zijn de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. Tevens is het mogelijk de koker te laten bedrukken. De PVC koker is leverbaar in verschillende afmetingen.


Kunststof kokers zijn er in verschillende soorten en maten.

U heeft al een kunststof koker vanaf € per stuk. Welkom op de pagina over kokers. Hier vindt u links naar verzendkokers , kunststof kokers , bedrukte kokers , maar ook vele andere mogelijkheden en toepassingen. Informeer bij de Verpakkingspecialisten van Verpakking.


Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes, doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen , piramides, kokers , rechthoekige transparante verpakkingen en vierkante transparante verpakkingen. Geschenk Geschenkdoosjes. Transparante verpakkingen.

Omschrijving: Kleine plastic kokers om badkaviaar of badzout in te doen. Er past ongeveer á gram badzout of badkaviaar in een koker. Naast andere verpakkingen kunnen ook kokers bij Rajapack bedrukt worden met uw logo, slogan, adres, publiciteit, enz. Bestel de kokers die u nodig.


Dankzij onze ronde, vierkante of driehoekige kokers is elk opgerold document zo verpakt en verzonden. Vierkante of driehoekige kokers kunnen niet gaan . Met een Visio transparante plastic koker kiest u voor een originele en opvallende verpakking voor opgerolde documenten en publicitaire zendingen. De inhoud van de plastic kokers blijft perfect zichtbaar wat extra aandacht trekt. Plastic kokers zijn ideaal als verpakking van relatiegeschenken, kalenders, posters, kleurrijke . Verzendkokers laten bedrukken.


Een groot deel van de verpakkingen die u bij Rajapack bestelt, kunt u ook door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, adres of productgegevens. Dat geldt natuurlijk ook voor onze verzendkokers ! Daarnaast bedrukken wij ook kartonnen enveloppen, plastic enveloppen, . Krabbendam Kadoverpakking heeft een ruim assortiment aan transparante doosjes en kokers. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard en zacht plastic.


Artikelnr: TFK2Verpakt per: 1stuk.

Bijvoorbeeld voor oordopjes, posters en kleding. Met aangelijmde bodem en losse deksels geleverd. Tevens kunnen wij bijna alle formaten klantspecifiek aanmaken.


De plastic kokers zijn verkrijgbaar met standaard plastic deksels, maar ook met deksels in . Ronde maar ook ovale kokers. Voor het verzenden van bijvoorbeeld posters, tekeningen en andere drukwerk hebben we een ruim assortiment kartonnen verzendkokers met plastic deksel en vouwkokers met een handige vouwsluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.