maandag 9 december 2019

Roestvrijstalen beker

Roestvrijstalen beker

Gebruik die vervelende weggooi (plastic) bekers nooit meer. Uw eigen roestvrijstalen beker is ideaal voor allerlei situaties. Kleine picknicks in het park, koffie op kantoor of neem de beker met u mee tijdens het reizen. Onbreekbaar, 500ml en vaatwasserbestendig maakt het een gemakkelijke metgezel.


Roestvrijstalen beker

Neem je warme en koude dranken overal mee naartoe! Deze Tefal Travel Mug neem je eenvoudig overal mee naartoe. Zo kun je onderweg 4… Meer. In verschillende kleuren verkrijgbaar: Blackberry. Met deze duurzame RVS drinkbeker is het niet langer nodig om het milieu te belasten met plastic.


Ook je gezondheid vaart er wel bij, want deze drinkbeker is vrij van gifstoffen zoals BPA. De beker is onbreekbaar en kan in de vaatwasser. Ideaal voor thuis, maar ook onderweg. De grootte van de roestvrijstalen.


Voor je kinderen, voor jezelf, voor thuis of onderweg, drinken is onmisbaar. En om je drinken zo lekker mogelijk te maken, heeft Greenjump verschillende fijne drinkbekers van veilige materialen zonder schadelijke stoffen. Er zijn verschillende soorten bekers van RVS , bioplastic, rijstvlies en bamboevezel. Use these beakers for a variety of applications.


Beakers feature an easy-pour rim for fewer spills. Wij leveren RVS bekers , mokken, koffiekoppen. Dan kun je je bestelling binnen werkdagen in de winkel ophalen. Je ontvangt een mail zodra de order voor je klaarligt. Tatonka mug ( roestvrijstalen beker ) I Voordelig online bestellen bij outdoor specialist CAMPZ.


Roestvrijstalen beker

Deze geisoleerde beker is perfect voor het dagelijkse bakkie koffie of thee op weg naar het werk. Er kan 355ml van je favoriete drankje in en door de dubbele roestvrijstalen wanden wordt het ook nog op temperatuur gehouden. Er kan natuurlijk ook wat anders dan koffie of thee in. Zo zijn Smoothies ook erg lekker uit deze . RVS drinkbeker met Voltsaansluiting - RVS drinkbeker met kunststofdeksel en Volt aansluiting voor in de auto, zodat uw koffie langer warm blijft.


Roestvrijstalen drinkbeker. Uw reclame graveren wij . Mooie stevige rvs drinkbeker. Doorsnede 8cm, inhoud 400ml. Neem deze roestvrijstalen beker mee en u heeft heerlijke koffie of thee voor onderweg. Door deze beker te laten graveren komt uw logo of tekst nog beter tot zijn recht.


Roestvrijstalen beker

Uw logo kunnen wij graveren d. De hieronder vermelde prijs is voor het graveren op de beker. De minimale afname van deze mok is stuks. BESTELLEN: U kunt onder de artikelafbeelding het gewenste aantal invullen en . Deze beker van rvs is handig om overal mee naar toe te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.