vrijdag 6 december 2019

Speeltuin gouda groenhovenpark

Adres: Steinse Tiendweg Plaats: Gouda. Deze speelplek met hoogteverschillen, leuke verstopplekken, ruimte om hutten te bouwen, een klimmuur, kabelbaan, glijbanen en boomhutten. Een fantastische plek voor kinderen van tot circa jaar en hun ouders.


Zij bieden ruim 2kinderen een geweldige laatste vakantieweek. De Huttenbouw duurt dagen, waarin er veel wordt getimmerd en gebouwd. De kinderen worden in groepjes… Lees verder. Monkey Town Gouda heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen en het grote klimkasteel ook een aparte speelzone voor de kleine kinderen (tot jaar). Zodat deze rustig kunnen spelen en ontdekken.


Met unieke attracties en extra aandacht proberen we ons te onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Er staan tafels voor een gezellige picknick. De nominaties voor de leukste speeltuin van de regio stromen binnen. Maar de verschillen zijn klein en met nog een maand te gaan is alles nog mogelijk. We hebben in onze gids alle speeltuinen in Gouda onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws.


Speeltuin gouda groenhovenpark

Voor een speeltuin bij in de buurt van Gouda , kijk je hier. Een indoor speeltuin of een buitenspeeltuin! Er is voor ieder wat wils. Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2. Aan de andere kant van die speeltuin is de picknicklocatie. AddThis Sharing Buttons.


Mijn zienswijze is dat de gebruiksontheffнng t. Je vindt de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens van deze winkels. Hoogtepunten uit beoordelingen. Over Monkey Town Gouda : Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van tot jaar.


Speeltuin gouda groenhovenpark

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, super. Groenhovenpark 1a, Gouda. Nederlands: Amaliaboom - Tilia x europaea - in de wijk Bloemendaal in Gouda. Brede tak van de lindeboom.


Camera location, 52° 01′ 22. E Kartographer map based on . Even de beest uithangen in de ballenbak en dan via de klimrekken naar de glijbanen. Wie durft er van de hoge? Als er één aap over de dam is.


Speeltuin gouda groenhovenpark

Atletiekvereniging GOUDA. Even lekker de kids laten uitrazen terwijl ik een tijdschrift lees in de zon Prachtig weer en zo leuk hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.