maandag 23 december 2019

Sushi bordjes

Sushi bordjes , Sushi schaaltjes in alle kleuren en maten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor u beschikbaar. Snelle levering via HorecaVoordeelshop. Dit servies is zo mooi, dat we nog heel even hebben overwogen om de hele partij rechtstreeks in onze eigen servieskast te stallen.


Het servies bestaat uit rechthoekige schalen van x 1centimeter, ronde schaaltjes met een diameter van centimeter en twee paar eetst. Vind sushi servies op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Deze leuke sushi set met bloemdesign is onmisbaar als je sushi gaat eten. De lekkerste sushi eet u van de mooiste sushi borden die u voordelig en snel besteld bij Cookinglife! Alles voor koken en tafelen. Hoge kwaliteit, verfijnd en stijlvol.


Elk schaaltje heeft een eigen, uniek Japans motief. Geeft net dat beetje extra stijl aan je Sushi maaltijd. Kijk verder in onze webshop voor ons uitgebreide aanbod.

Geometric Eclectic espresso set 12-delig. Nippon Blue pastabord cm. Tokyo Design Studio Kotobuki sushi set 6-delig. Ik ben dol op Japans servies. Ochtends lepel ik mijn fris zure yoghurt uit wit aardewerk.


Mijn lunchsalade gaat in een blauwwitte creatie en bij de borrel serveer ik groene olijven op een glanzend zwart schaaltje. Complimenten, “ stijlvol, eenvoudig”, neem ik graag in ontvangst. Maar toen ik voor het eerst . Prachtige exclusieve kommen, borden en bekers.


Eet sushi in stijl met dit rechthoekig bordje ! Het afgebeelde fu-teken (福) betekent zegening of geluk in het Chinees. Zoals hierboven vermeld bestaat een sushi kit uit een sushi knife, suhi roller en sushi mat. Hiermee leg je de perfecte basis voor de bekendere sushi gerechten. Wil je als een echte sushi . Hier wordt topkwaliteit sushi geserveerd waar mensen voor terug blijven komen.


Zowel het Old School assortiment met de klassiekers als het Fusion assortiment met de New Style gerechtjes zijn gewild. Deze lekkere gerechten komen voorbij op een lopende band. Servies shop je online bij casashops.

De sushi wordt op gekleurde bordjes gepresenteerd. Voel je heerlijk thuis dankzij CASA. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. In sommige sushirestaurants kun je plaatsnemen aan een bar met een lopende ban de zogenaamde sushi train of conveyor belt.


Op die lopende band staan bordjes met sushigerechten. Je pakt er gerechtjes af en betaalt voor wat je gegeten hebt. Sommige gerechten laat je voorbijgaan. Je merkt ze op, maar ze doen je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.