maandag 23 december 2019

Tapeiland huren

Tapeiland huren

Huur goedkoop een tapeiland via Verhuur. Voor verhuur van tapwagens, huur van tapeilanden, toiletwagens, koelcontainers, licht en geluid kunt u via Verhuur. U kunt bij Peeman Dranken terecht voor het huren van een tapeiland.


Deze tapeilanden zijn inzetbaar bij elk evenement. Ze zijn snel bedrijfsklaar en inklapbaar. Wilt u een tapeiland huren ? Dan is het goed om een biertapwagen te huren. Een tapwagen plaats je eenvoudig op de trekhaak van een wagen.


Je plaatst de biertapwagen zo op locatie. Te huur leuke opvallende tapwagen. Door opvallende reclame zeker een blikvanger voor uw evenement. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Tapeiland huren

Tapwagen tapeiland bierwagen biereiland te huur. Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Wij hebben voor elk evenement een geschikte tapwagen beschikbaar.


Wij verhuren de volgende soorten tapwagens: INTERESSE? NEEM GRAAG CONTACT MET . Bedien uw dorstige bezoekers en pak op professionele manier uit met een mobiele tapinstallatie of exclusief tapeiland en huur bij Event-Service. Onze tapwagens en tapeilanden worden door ons bezorgd en aangesloten zodat u alleen maar hoeft te tappen. Bent u bezig met de organisatie van een evenement of feest? Bij ons kunt terecht voor de verhuur van diverse producten.


Tapeiland huren

Met onze producten zorgt u voor een compleet en geslaagd evenement! Uiteraard mag daarbij bijvoorbeeld een tapeiland niet ontbreken. Daarom kunt u bij ons terecht voor de verhuur van diverse . Het Jumbo tapeiland beschikt over tappunten, koelkasten en bierkoeler. Er is een uitklapbare schenktafel en er zijn luifels die afzonderlijk te openen zijn.


Op zoek naar een biertap of tapwagen in Frieslan Groningen, Drenthe of Overijssel? Bos Evenementen voorziet particulieren én bedrijven van diverse soorten mobiele biertaps en tapwagens. Naast het huren van een biertap of tapwagen kunt u bij ons terecht voor vele andere party- en evenementenmaterialen. Party verhuur WP Verhuur Echt-Susteren, Limburg. Tapeiland met vier tappunten, koelkast, flessennest en twee spoelpunten.


Voor een tapwagen of tapeiland bent u dan bij ons. LET OP: de tapwagen zonder afname van bier wordt standaard geleverd zonder koolzuur. Dit tapeiland wordt vervoerd op een platte aanhangwagen.


Alle taps en barren en benodigdheden huurt u bij Maxico. Zonder reclame, voorzien van een lichtbak met de tekst Biereiland. Daarnaast kunnen uw gehele evenement verzorgen van bier, fris, wijn en disposables.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.