maandag 9 december 2019

Wesco single master rvs

Wesco single master rvs

Deze schitterende kleinere versie van de Kickmaster heeft een inhoud van liter en is uitermate geschikt voor de badkamer en het toilet. De trendy afvalemmer is uitermate geschikt voor in badkamers en kleine ruimtes. De kleppen bovenop schuiven geruisloos open via een pedaalmechanisme, zodat je altijd beide handen vrij hebt. Op voorraad - Voor 23:bestel . Coolblue: alles voor een glimlach.


Wesco single master rvs

De pedaalemmer van liter is geschikt voor de kinderkamer, de badkamer of het toilet. Je hoeft het deksel bij openen niet aan te raken om je afval weg te gooien, wel zo hygiënisch. Een rubberen ring aan de voet van de pedaalemmer voorkomt . Met meer dan 2soorten pedaalemmers in ons assortiment zijn wij de oprechte specialist! De prullenbak heeft een inhoud van liter wat hem geschikt maakt voor de kinderkamer, de badkamer of het toilet. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Liter Rvs.


Hij is ideaal voor kleinere huishoudens, werkkamers, kinderkamers of voor de badkamer. Verpakkingseenhei per stuk. Materiaal, Gepoedercoat Staal.


Wesco single master rvs

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De binnen emmer en onderring zijn van kunststof. Afmetingen (hxbxd): 45x35x3cm- Gewicht: kg. Aanbiedingsprijs: € 700.


Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: In voorraad . Ideaal voor de badkamer, werkkamer of kinderkamer. Kleuren: amandel, roo zwart, RVS (meerprijs €1-). Single Master Lime liter. Afwerking, Gekleurd metaal.


Wesco single master rvs

Type afvalzakbevestiging, om rand. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van een praktisch pedaalmechanisme. De buitenkant is gemaakt van . Semi Round Sensor Zwart 40L.


Brabantia Touch Bin Wandafvalemmer Glanzend RVS 10L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.