maandag 13 januari 2020

Smoothie amandelmelk mango

Smoothie van amandelmelk en mango. Weer eens wat anders dan een smoothie van melk of yoghurt. De banaan mango smoothie is één van mijn favorieten.


Het is heerlijk zacht en zoet van smaak, een energiebooster en dankzij de maca ook . Een heerlijke smoothie met Alpro Amandeldrink Ongezoet.

Recept: amandelmelk mango -banaan smoothie Snaaien portie minuten bereidingstijd. Dit recept voor een smoothie van rood fruit en mango is goed voor twee personen. Voeg de amandelmelk en het water toe.


Bekijk hier het recept voor deze heerlijke Fruity Mango smoothie ! Doe de mango en amandelmelk in een blender en mix het geheel goed. Deze smoothie met mango geeft je een zoete vitamine C-boost! Mango zorgt in deze smoothie voor een heerlijke zachte, zoete smaak.

Doe driekwart van de mangostukjes in een blender samen met twee geschilde perziken en circa 2ml amandelmelk. Zet de machine aan tot de smoothie. Deze spinazie banaan mango smoothie is echt weer een groene smoothie die ook echt goed groen van kleur is. Hij smaakt echter niet groen . Voilà, een tropische kokos ananas mango smoothie was geboren.


Vervang het dan door amandelmelk of yoghurt. Een tropisch ontbijt met mango , banaan, kokos, gojibessen en chiazaadjes. Hiermee start je de dag met power! Zonder melkproducten, maar met amandelmelk.


Onderaan vind je vijf heerlijke spinazie smoothie recepten. Van zomerfruit uit de diepvries, havermout en amandelen maak je een heerlijk zachte smoothie. Deze blauwe bessen smoothie heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Begin je dag met een heerlijke mango ontbijtsmoothie.


Mix de mango , frambozen, amandelmelk en water in de blender tot een . Maak daarom eens een heerlijke tropische mango smoothie met kokoswater in plaats van de standaard amandelmelk of yogurt.

Vaak een simpele basis van amandelmelk , banaan en havermout. Bekijk de gallery hieronder voor wat smoothie -inspiratie met. Het Matcha Mango smoothie recept.


Romige smoothie Avocado Mango Gember. Groene smoothie Spinazie Amandelmelk Banaan Kokos Chia Cacao Nibs. Meng in een blender de banaan, mango , geelwortel poeder en amandelmelk , tot een gladde smoothie. Schenk in hoge glazen en schep in . Deze avocado bosbessen en mango smoothie bowl is een overheerlijk. Voeg amandelmelk toe, tot je voor jou de gewenste dikte bereikt.


De mango levert de vitamines, chiazaad is dan weer ultravoedzaam en zorgt voor een vol gevoel de. Doe het chiazaad samen met de honing in een kom en overgiet met amandelmelk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.