maandag 13 januari 2020

Smoothie karnemelk sinaasappel

Haal het zonnetje in huis met deze heerlijk friszoete smoothie van karnemelk , meloen, aardbeien, sinaasappelsap en verse munt. Dit smoothie recept is makkelijk te maken, je hebt er alleen een blender en een citruspers voor nodig. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen.


Meer over cookies leest u hier. Om verder te gaan naar de website, verzoeken wij u om akkoord te geven.

Ja, ik accepteer de cookies. Verdeel de karnemelk over de glazen en schenk er over de bolle kant van een grote lepel voorzichtig het sinaasappelsap erop, zodat de twee niet mengen. Druppel in ieder glas een theelepel honing. Maak met een satéstokje een gaatje in de aardbeien en steek er takjes munt in. Versier de cocktail hiermee.


Vanochtend een heerlijke smoothie gemaakt: OLYMPUS DIGITAL CAMERA. Je hebt nodig voor persoon: sap van sinaasappels , banaan, 1ml karnemelk.

Je kan eventueel nog een eetlepel lijnzaad toevoegen. Couscous met pijnboompitten, appel, rozijnen . Een smoothie is altijd een lekkere gezonde traktatie. De karnemelk maakt het echt heel fris. Karnemelk is ook een mager zuivel product dus is het ook nog eensprima voor de slanke lijn! Als je bij het lezen van de titel nu denkt dat het door de karnemelk niet zoet gaat zijn dan heb je het helemaal mis!


De toevoeging van banaan en rozijnen maakt het lekker zoetig! Was de aardbeien en verwijden de kroontjes. Snij de meloen in stukjes. Doe het fruit in de blender. En natuurlijk helpt Chickslovefood.


Banaan, spinazie en sinaasappel. Men neme een banaan, een flinke sinaasappel een hand spinazie en een schep zaden. In de blender en mengen maar. Ananas, selderij en sinaasappel.

Schil de kiwi en banaan en snijd in stukken. Pers de sinaasappel uit. Pureer het fruit met sinaasappelsap in een blender of met een staafmixer.


Verwijder de schil en de pitjes van de cantaloupe en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de shake in hoog glas en drink direct op. Doe de cantaloupe, perziken, aardbeien en muntblaadjes in een blender en pureer ze tot een zacht mengsel. Voeg de karnemelk , het sinaasappelsap en eetlepel honing toe en meng het geheel goed.


Proef het en voeg naar smaak nog . Tijd voor een gezonde smoothie. Pureer voor glazen in een blender 2g aardbeien met 2ml vers sinaasappelsap , 2ml karnemelk en wat ijsblokjes. Voeg eventueel wat honing of agave-siroop toe. Een rode bieten smoothie lekker?


Het is niet alleen super gezon maar in combinatie met de andere ingrediënten (banaan, sinaasappel en meer!) ook verrassend lekker. We kregen dit recept van de leuke blog Three girls, one kitchen. Griekse yoghurt, sojamelk of karnemelk mag ook).


Hoe moet je de smoothie spinazie bereiden? Mango- sinaasappelsmoothie – 3g verse mangostukjes – 5ml vers sinaasappelsap – 3ml biologische karnemelk – bollen vanille- ijs light. Vries de mangostukjes een nacht van te voren los in. Laat dit alvast even mixen en voeg na een minuutje de karnemelk en honing toe.


Nog even doormixen en dan is deze ontbijt smoothie klaar om opgedronken te worden. Koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Soms wil je gewoon iets simpels dat niet teveel tijd kost, maar er wel leuk en gezellig uitziet.


Neem bijvoorbeeld deze ontbijtcocktail! Iedere ochtend drink ik een glas karnemelk met sinaasappelsap erdoor. In een wijnglas met een beetje honing en een aardbei ziet . Schenk in ieder glas een theelepel honing en maak af met een aardbei en twee blaadjes verse munt. Bereidingstijd van deze smoothie : 5-minuten. Alle recepten hier zijn voor twee personen.


Sinaasappel -banaan smoothie dl sinaasappelsap dl yoghurt bananen in schijfjes, ingevroren Schenk. Honing-appel-banaan smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.