zondag 9 februari 2020

Plinten moderne woning

Net als een gladde plint , werden ook kraalplinten voornamelijk vroeger veel toegepast in huizen. Ook de dikte van de plint is medebepalend voor de uitstraling van uw vloer, muur en gehele woning. Zo kun je echt alles uit je huis halen! Houd rekening met je woonstijl.


Plinten zijn er in ontzettend veel soorten en maten.

Er zijn strakke en moderne plinten , sierlijke en romantische plinten en knusse landelijke plinten. Voor een moderne uitstraling kun je het beste kiezen voor een gladde plint , die rust en luxe uitstraalt. Home Blog overzicht Vloeren Onzichtbare plinten voor een strakke look. Wanneer u renoveert of nieuw bouwt, moet u op een bepaald moment keuzes maken in de afwerking van uw woning.


In de moderne interieurinrichting adviseer ik almaar vaker plinten die u laat inwerken in het plakwerk. Een hoge, gladde en strakke plint geeft een moderne en sfeervolle uitstraling. Door deze plinten te gebruiken in uw woning kunt u een modern interieur creëren door het combineren van strakke plinten met gekleurde wanden.


Uiteraard kunt u met een plint welke iets een kraal heeft ook een modern interieur creeeren.

Wij kiezen voor hout omdat we van mening zijn dat het het best past bij een parket-vloer. Echter vinden we dat voor in een moderne woning de standaard plinthoogte een te klassieke look heeft. Wat wel knap is vind ik is kleine lage plinten. Mijn ouders hebben deze en vinden we zeer knap, hoogte: halve . Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes. De rechte plint geeft een moderne look.


Een plint die prominent aanwezig is, bedoeld als wand decoratie. V3watervast MDF: De . Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. Scherp geprijsd en vanaf EUR 10- GRATIS BEZORGD! Bij grotere ruimten is deze verhouding lager maar als we uitgaan van dan heeft een woning van 1m² dus 1mplint nodig. Bij houten plinten op een (niet moderne ) vloer vind ik een mooie schroef ook vaak geen probleem.


Voor iedere vloer de juiste plint ! Of je kiest voor een platte plint of de luxe uitstraling van een hoge MDF plint. Van een klassieke uitstraling tot een moderne hoogglans plint.

En wat denk je van al die snoeren die door jouw woning lopen. Zou dat niet mooi zijn als die weggewerkt zijn? Wij helpen je graag verder bij de keuze . Wil je de plinten of lijsten direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging.


Ook is er een mogelijkheid om de plinten of lijsten online te bestellen via onze webshop. Je hebt de producten dan binnen enkele dagen in huis. Op de hoogte blijven van . In onze werkplaats maken wij plinten voor elk type woning van klassieke plint tot modern. Op onze site vindt u diverse modellen aan muurplinten en plafondplinten.


Bij Praxis advies vragen over het plaatsen van plinten. Toch is dit een klusje wat bij veel mensen blijft liggen. Heb je niet de juiste plintenknipper in huis ? Vind je het lastig om te bepalen hoe je het handigste je MDF plinten verstek zaagt? Bij ons in de winkel helpen we je . De klassieke plint is echt een parel in uw woning. Hierbij kunt u denken aan plinten , deurlijsten, plinteneuten, kamer-en -suites.


Het is heerlijk om online wooninspiratie op te doen voor je nieuwe huis of interieur. Begrijpelijk, want het ziet er namelijk strak, minimalistisch en modern uit. Uiteraard heeft het niet kiezen voor plinten ook nadelen, zoals versneld risico op beschadigingen in het stucwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.