vrijdag 7 februari 2020

Smoothie komkommer aardbei

Smoothie komkommer aardbei

De kleur is oranje-roo maar het is toch echt een groene smoothie. Deze komkommer tomaat aardbeien smoothie is heerlijk fris en vol van smaak. Heb je geen sapcentrifuge of slowjuicer? Dit sapje kun je ook heel goed maken als smoothie in de blender of keukenmachine.


Voeg dan wel extra water toe. Op deze manier gebruik je alles van de ingrediënten waardoor je ook de vezels meeneemt en je geen afval overhoudt. Heerlijk zoet en toch fris drankje!


De rest van de aardbeien met een beetje water ook maar geblenderd. Een super sausje voor over het ijs! In dit artikel focussen we echter op de aardbeien smoothies , want er zijn zo veel lekkere recepten met zo veel keuze. Haal ze eruit met een vork, . Een populaire manier om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, is het drinken van groene smoothies. Een smoothie is een drankje dat bestaat uit een mix van fruit, groente en yoghurt.


In veel restaurants kun je smoothies krijgen met alleen fruit en yoghurt of water, maar als je echt winst wil boeken op gezondheidsvlak, . De aardbei is een fruit waarvan veel mensen genieten. Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Stap 3: Extra fruit (aan te raden in combinatie met groenten uit optie 2), banaan.


Deze smoothie met komkommer is erg verfrissend en ontzettend gezond. Je combineert hem namelijk met andere gezonde ingrediënten zoals rode biet en spinazie! Op zoek naar een lekker recept voor een (groene) gezonde smoothie ? Bekijk hier makkelijke recepten.


Smoothie komkommer aardbei

Daar- na voeg je de aardbeien , bosbessen en bananen toe en mix het geheel weer. Let op: Dit recept kan veel zijn voor. De groene smoothie boerenkool komkommer en banaan. Een verfrissende smoothie met aardbeien , blauwe bessen, banaan en komkommer ! Als de bananen te rijp worden op de fruitschaal, vries ik ze (gepeld) in. Perfect om in dit recept te gebruiken, dan hoef je geen ijsblokjes meer toe te voegen.


Banaan-bleekselderij smoothie. Men neme (voor personen): – handen verse bladspinazie – stengel bleekselderij – peer – banaan – 1ml kokoswater – 1ml water. Alles in grove stukken en blenden maar!


Smoothie komkommer aardbei

Glas versgeperste sinaasappelsap. Aardbei - komkommer smoothie. Ingrediënten: Handjevol rood fruit ( aardbeien , frambozen, blauwe bessen), beker yoghurt, scheutje melk. Deze verfrissende en fruitige smoothie zit boordevol heerlijke aardbeien en peren.


Snel en makkelijk te maken en erg gezond! Een groene smoothie is mega gezond. Maar hoe maak je je smoothie verder perfect en gezond? De smoothie is een combinatie van heerlijke smaken en lekker voor tussendoor!


Smoothie komkommer aardbei

Wist je trouwens dat avocado door elke smoothie lekker is? Avocado is erg gezond en geeft een wat romige, zachte smaak aan de smoothie. Ook mango en aardbeien smaken heerlijk . Smoothie van aardbei en banaan. Deze fruitsmoothie met granaatappel kun je combineren met zowel frambozen als aardbeien , maar je kunt er natuurlijk ook ander lekker seizoensfruit doorheen doen. Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te maken!


Stop wat mango en yoghurt in de blender, even mixen en je bent klaar. En deze snelle smoothie is behalve lekker ook nog eens super gezond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.