woensdag 5 februari 2020

Poolse producten in nederland

Aan de linkerkant van de website is er een menu met categorieën, waar u al onze beschikbare producten kunt bekijken. De naam van het bedrijf - Lowiczanka - betekent letterlijk meisje uit Lowicz. Het verwijst naar de plaats in Midden-Polen waar ze geboren is.


Pools bier en levensmiddelen. In ons assortiment zijn er ook Russische, Armeens, en Oekraïense producten !

Onze webwinkel is uur per dag, dagen per week geopend. Het bereiden van wildgerechten heeft in ons land een lange traditie. Het was ooit het belangrijkste gerecht van de adel. Nu wordt het in vele restaurants geserveerd. Een geroosterd wild zwijn is altijd een spektakel op.


Wie een gang maakt langs de schappen, vindt er verse melkproducten (yoghurt, kwark, witte en gele kaas), een zeer uitgebreid assortiment aan vruchtensappen, diverse alcoholische dranken, zoals bier, wijn en mede, allerhande pasteien, visproducten , soepen, . Het vaste personeelsteam bestaat uit twaalf personen. Hoeveel het er zijn weet nieman maar alleen in Den Haag zijn er twaalf.

Eigenlijk wilde Kamil Massely een biologische winkel beginnen. Maar die producten zijn wel erg . Daarnaast ook verse groenten, diepvriesgroenten, melkproducten en medicijnen. Die naast de supermarkt ook de groothandel Alpes runt. Ja, ze schrikken nog wel eens van onze augurken!


Aneta en Jacek Jendrek van de hier gevestigde Stonka Market. Al vele jaren zijn wij actief op de West-Europese markt en exporteren wij onze goederen naar o. Het gaat volgens hem om eenvoudige producten als bier, snelle snacks en potjes zuur. Etnomarketing is marketing gericht op allochtone bevolkingsgroepen. Veel bedrijven beseffen niet hoe belangrijk etnomarketing is en . Nederlan Duitslan België en het Verenigd Koninkrijk. Ze leerde hier de taal en had verschillende banen.


Vroeger liet ik regelmatig zelf producten uit . Heen en weer pendelen naar Polen om de studie af te maken, ging ook niet meer. De winkel moet begin maart de deuren. Niet alleen voor de prijs, maar ook voor de kwaliteit van de producten.

We hebben veel a-merken zoals Honig en Coca-Cola. Die zijn in beide landen natuurlijk erg populair. Toch zie je, net als in elk lan dat er verschillen zijn. Wij zijn een groothandel van een breed scala van levensmiddelen en ook realiseren we logistieke diensten. Wij verkopen pools snoepgoed.


Diensten van hoge kwaliteit zijn onze standaar en zo genieten we van hoge reputatie van onze klanten. Medewerkster Gosia weet dat de mensen het fijn vinden dat de supermarkt producten verkoopt die ze kennen van thuis. In Zeeuws-Vlaanderen wonen relatief veel Polen die in de kassen of net over de grens werken. Polen wordt als markt ook steeds interessanter voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.