woensdag 19 februari 2020

Yoghurt beker

Set van Muesli - yoghurt beker easy line. Handige beker om je yoghurt , fruit, havermout of salade gescheiden mee te nemen naar werk. De twee compartimenten maken het mogelijk te vermengen op het moment van eten. Inclusief handige lepel. Een yoghurtbeker met een apart compartiment waar je bijvoorbeeld muesli in kunt doen, zodat deze knapperig blijft.


Aan de beker zit een kunststof lepel bevestigd.

Neem je yoghurt en muesli mee in deze handige to go beker. Muesli met yoghurt mee naar je werk nemen wordt nóg leuker met je eigen duobeker. Bij MyMepal maak je zelf in een handomdraai een duobeker met je eigen naam! In de dubbelwandige beker blijft de yoghurt heerlijk koel en in het deksel blijft je topping (van fruit tot muesli) . Maar yoghurt is al niet meer zo lekker als het niet meer koud is.


Dus kan je yoghurt alleen eten als er een koelkast in de buurt is? Nee hoor, wij hebben de oplossing! Yoghurt is lekker en gezond.

Formaat yoghurt compartiment 1gram. De yoghurt beker is leverbaar in groen . Ook praktisch als ontbijtbeker voor yoghurt met ontbijtgranen. Maar hoe doe je dat nu handig zonder dat alle muesli meteen zompig wordt, en alle yoghurt door elkaar geschud? De oplossing: een yoghurt to-go beker ! Een tijdje geleden ontwierp een TU-student een ontbijt to-go bakje voor HEMA, . Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Zuivelhoeve yoghurt bosvruchten is gemaakt met verse, halfvolle weidemelk.


Heerlijk rijk van smaak. Onmeunig lekker noemen we dat in Twente! PLA Deksel stapelbaar t. Deze stapelbare deksel past op deyoghurt-beker 200ml en zorgt ervoor dat je de bekers op elkaar kunt stapelen. De deksel is biologisch afbreekbaar en een prima alternatief. Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam.


Een erg handig product en leuk om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een give-away actie. Wanneer je het zelf meeneemt en er dan cruesli (mijn favoriet door de yoghurt ) erdoorheen doet, wordt het weer zo zacht en dat is natuurlijk niet echt de bedoeling. Het is een beker met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.