woensdag 26 februari 2020

Smoothie met rood fruit en yoghurt

Je kunt de aardbeien makkelijk vervangen voor ander fruit , zoals bosbessen. Een klein receptje vandaag. Aankomend weekend wordt het lekker lenteweer. Dus ook weer tijd voor een verkoelende smoothie.


Smoothie met rood fruit en yoghurt

Ik maakte er alvast één met Griekse yoghurt en rood fruit. Diepvriesfruit is ideaal voor het maken van een frisse smoothie , omdat je drankje zo ook meteen lekker koel is en een beetje lijkt op een . Een overheerlijke smoothie van rode vruchten en yoghurt , die maak je met dit recept. Met deze smoothie van roodfruit geef jij een kickstart aan je dag, maar ook.


Mix de vruchten, het sinaasappelsap, de yoghurt en siroop in een keukenmachine. Ik heb altijd wel een paar bananen op de fruitschaal liggen, zachte yoghurt in de ijskast en een beetje diepvriesfruit. Smoothie met rood fruit en.


Omdat ik besloten heb om geen koffie en alcohol meer te drinken de komende maanden is het tijd om andere dingen te gaan proberen. En voor het laatste is een sapcentrifuge toch wel echt nodig. Ik twijfel al een jaar, maar nu heb ik hem besteld. Zoetstof is niet nodig).


Voedingswaarde, Per portie. Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes.


Pureer al het fruit , het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer. Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct. Ben je opzoek naar een post-workout ontbijtje of een goed begin van een drukke dag?


Probeer deze smoothie bowl op basis van magere kwark! Wat was het een prachtige dag vandaag. Ik kreeg helemaal summer feelings! Dus erg zin om een smoothie te maken. In deze smoothie heb ik spinazie verwerkt, een fruit smoothie is ook lekker maar combineer het liever zodat je gelijk wat groenten extra binnen krijgt!


Smoothie met rood fruit en yoghurt

Wat heb je nodig voor een glas . Een smoothie is altijd goed en het zorgt meteen voor de nodige vitamientjes. Deze smoothie met rood fruit , kwark, lijnzaad en proteïne is. Roodfruit smoothie – een half . Wat is eigenlijk een ( rode ) smoothie ? Het lijkt ook soms een beetje op een milkshake.


Pureer in de blender of met een staafmixer de banaan met het zomerfruit en de melk tot een romige shake. Breng eventueel op smaak met wat honing. Ingrediënten: handjevol mango stukjes, handjevol verse ananas, 2ml kokoswater. Het enige dat je nodig hebt is een blender of een staafmixer.


Smoothie met rood fruit en yoghurt

Je kan ook een mango shake maken met bevroren mango, of maak er één van aardbeien, kersen of banaan. Deze milkshake is dus lekker, gezond en ook nog eens heel skinny. I like en ik hoop jullie ook. Anderen vinden dit recept.


Mix alle ingrediënten in de blender totdat er een romige smoothie ontstaat. Doe de mokka coffee pasta erbij, en de melk tot plm 5ml, en pureer tot glad. Mango smoothie , grote rijpe mango, el limoensap , ml yoghurt , 2ml melk, el rietsuiker , , === Coconut and . Tip: gebruik eens fruit uit de diepvries. Het is niet alleen makkelijk (want je kunt het altijd in huis hebben) maar je . Maak de aardbeien schoon.


Pureer de aardbeien, bosbessen, frambozen, rasp van de sinaasappel, yoghurt , honing en sinaasappelsap in de blender. Schenk de smoothie in glazen en garneer met de blaadjes basilicum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.