dinsdag 4 februari 2020

Solex huren lisse

Solex huren Lisse verhuurt Solexen vanuit Lisse. Lekker touren met een solex in de omgeving van Lisse? Vertrek vanaf Have Fun Events op de Solex en rij langs de bloeiend tulpenvelden richting de Helikoptervlucht. Wanneer en met wie komt u genieten van de Solextour door de Bollenstreek en uw bezoek aan Keukenhof?


Maar boek je het bij de Uitjesbazen dan wordt het net een tikkeltje anders.

Boek de: doldwaze solexrace! Bij Solexverhuur de Zilk kunt u de Solexen met een routeleider huren die u de mooiste plekken van De Zilk, Lisse , Hillegom, Noordwijkerhout, . U kunt uw auto gratis parkeren en er zijn genoeg parkeermogelijkheden. U kunt al vanaf twee deelnemers starten bij Restaurant La Fontana. U kunt er ook voor kiezen om bij Have Fun Events in Voorhout te . Bent u op zoek naar een programma met de Solex in combinatie met een andere leuke activiteit?


Bijvoorbeeld een Solextour in combinatie met een workshop zoals bijvoorbeeld golfen, boogschieten, schermen, . Solex verhuur Lisse kan verschillende arrangementen voor u opstellen.

U kunt vanaf twee deelnemers van start gaan bij Brasserie De Buren voor een Solextocht. Ga van start Landgoed De Olmenhorst, gelegen op de rand van Lisse in de Bollenstreek. Kortingen en gratis producten zoals een souvenirtje bij VVV Lisse. Na een korte uitleg over de Solex rijdt u naar Lisse waar u kan genieten van de prachtige bloemen in de Keukenhof.


U heeft drie uur de tijd om te . Huur een solex en rijd lekker rond in Lisse en omgeving, of bezoek de Keukenhof tijdens een solextocht! Huur ook een Solex in Noordwijk! Losse verhuur of via complete arrangementen! U kunt de Solex los huren of een Solexarrangement boeken.


Huur bijvoorbeeld een Solex in combinatie met diner! Onze welbekende Solex culinair. Of start een tour bij een van de musea in Leiden. Evenementenbureau Have fun Events organiseert de leukste groepsuitjes en bezorgt tot 2solexen in heel Nederland op uw gewenste locatie. Proef zelf de sfeer en nostalgie van het rijden op een solex of ga mee onder leiding van een gids, die u de . Rent-a-bike Van Dam (locatie Keukenhof maart – mei).


Parkeerplaats Hoofdingang Keukenhof.

Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de solex , de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische solexgeluid en de geur van. Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse , Hillegom, De Zilk en Sassenheim in bloei staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.