vrijdag 28 februari 2020

Tsingtao bier prijs

In een fles 33cl zit in totaal liter bier. De prijzen op deze pagina zijn allemaal zonder statiegeld. Op zoek naar de prijs van bier ? Deze bier aanbieding is € goedkoper dan de normale prijs.


De smaak is licht moutig en bruisend met een milde smaak en een vleugje zoeten noten.

Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs. De hoge prijs is wel weer jammer! Fris, subtiel, verrassend.


Het bier is gebrouwen met de beste natuurlijke ingrediënten uit China en bronwater uit het Laoshan-gebergte. Die 'heilige berg' is de bakermat van het taoïsme en herbergt nog altijd vele beroemde paleizen en tempels. Niet alleen in België en Duitsland wordt bier gemaakt, maar ook in China.


De bruisende, milde smaak met lichte nootachtige invloeden zorgen ervoor dat dit bier een goede dorstlesser is.

Tsingtao Beer 12x64cl kopen? Dit artikel neemt plekken in de doos in beslag. Mit gierigen Blicken beugten. Heineken´s pils is momenteel het goedkoopste en lekkerste potje bier. Waarom zou u niet eens een proef nemen?


Het betrof hier importbier dat per schip uit Nederland kwam. Omdat Heineken al snel begreep . Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.


We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten. Het lekkerste speciaalbier vind je hier! Kies uit het grote assortiment speciaalbieren: van IPA tot quadrupel en van blond tot bruin bier.


Elke twee weken selecteren we de mooiste (speciaal) bieren en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke bier aanbieding er nu is?

Het alcoholgehalte tussen -. Met een jaarproductie van ca. China is het de op een na grootste brouwerijgroep van het land. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Bedankt voor je aanmelding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.