dinsdag 7 april 2020

Rotterdam airport hotel

Ein kostenloser Transfer vom und zum Flughafen steht an Wochentagen von 5:Uhr bis 23:Uhr zur Verfügung. Parkplätze sind für Hotelgäste. Bespaar aanzienlijk op uw boeking.


Online reserveren en betalen bij het hotel. Lees ervaringen van reizigers zoals u.

Ook toeristische attracties zoals de Keukenhof, de . Ongeveer 7meter van het hotel ligt een hotel. Bij het vliegveld kunt u gemakkelijk parkeren. U kunt hier terecht met uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot congres, evenement of receptie.


Met jaar ervaring en een ruim aanbod aan hotels boek je de beste hotel arrangementen en last minute aanbiedingen voor hotels. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Door de avond voor vertrek bij het vliegveld te overnachten begint je vakantie al een nachtje eerder.

Natuurlijk kun je ook in . Ontspan in de trendy ibis budgetkamers met gratis WiFi en een comfortabele badkamer. Rotterdam en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Deze ligging maakt Best Western Plus . Maar ook voor gasten die geen gebruik willen maken van de luchthaven is dit een hotel vol met mogelijkheden. De hotelkamers zijn van een moderne inrichting voorzien met een sfeervol interieur. Voor gasten die overnachten om met het vliegtuig te vertrekken, is er een gratis . Vind de beste prijs op trivago.


Lees hier meer over de ervaringen van Team Airport. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Bij verschillende hotels kunt u kiezen voor parkeren en overnachten.


Heeft u een ruimte nodig voor een kort overleg? Het hotel is onlangs compleet gerenoveerd. Zoekt u een comfortabele flexwerkplek? Bekijk alle waiter vacatures en solliciteer direct online!

De shuttle service rijdt van maandag tot vrijdag en kan gereserveerd worden via de receptie. Het gehele hotel biedt gratis wireless internet (WiFi).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.