maandag 6 april 2020

Rvs mok dubbelwandig

Rvs mok dubbelwandig

RVS buitenkant en… Meer. Deze mok is dubbelwandig met een karabijnhaak als handvat. Leuke mok om te geven aan uw relaties waar dan uw bedrijfsnaam op deze mok mooi zal opvallen indien uw logo hierop bedrukt is.


Rvs mok dubbelwandig

Doordat tie dubbelwandig is blijft het wat langer lekker warm. Iets mindere kwaliteit als de Highlanders maar ook goedkoper. Vind beker rvs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Lekkere hete koffie met een koele buitenkant Kijk op Meesterslijpers. Ik ben al een tijdje op zoek naar roestvrijstalen dubbelwandige koffiemokken.


Rvs mok dubbelwandig

Ik bedoel niet de thermosbekers, die je vaak ziet, maar gewone gladde mokken met een inhoud van 2. Die van de Kijkshop zijn te klein, die bedoel ik niet. Aantal: Rvs mok dubbel wandig 4ml. De bekende met de blauwe rand. Comfortabele mok , met karabijnhandgreep.


Handig, makkelijk en een leuk cadeau voor de buitensporter, zeiler, of gewoon, lekker apart! Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen. Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Anno nu wint de geïsoleerde dubbelwandige drinkbeker terrein. Ze gaan lang mee, houden warme dranken langer warm en koude dranken koel, zijn duurzaam, smaakneutraal en – minstens zo belangrijk – je brandt er je mond niet aan.


Rvs mok dubbelwandig

Verkrijgbaar in dubbelwandig aluminium of roestvrij staal. Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare dubbelwandige mok ! Dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten. André Philippe brand product. De deksel houdt je thee warm en deze kan je ook gebruiken om de zeef op te zetten.


De mokken hebben een inhoud van 3ml. Dubbelwandige aluminium mok. Bestel deze unieke, dubbelwandige mokken hie. Inklapbaar vier- poots krukje incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.