donderdag 30 april 2020

Saeco minuto resetten

Saeco minuto resetten

In this video Jeetinder G. Saeco superautomatic machine. Heeft iemand een idee, bv om de ontkalkcyclus te doorbreken en een volledige reset (fabrieksinstellingen) op het apparaat uit te voeren? Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product. Ik las ook over een mogelijke oorzaak: de flowmeter,.


You should reset the machine and set the brew group in neutral position as is explained in the steps below: 1. Place back the coffee ground . Philips met Klassieke Melkopschuimer! De zetgroep is bezig met herstellen volgend op een reset van de machine. Tip: Als je op zoek bent naar een zoekwoor toets dan ctrl F in (Apple: Command F) en voer je zoekwoord in het zoekveld in. Deze gebruiksaanwijzing geldt voor.


Vul het koffiereservoir opnieuw met . Subject to modification. Empty the coffee grounds drawer. Refi ll the coff ee bean hopper with coff ee beans and restart the cycle. Als je geen machinale geluiden meer hoort dan is de machine uitgeschakeld.


Saeco minuto resetten

Bij het opstarten hoor je nu weer de machinale geluiden. Dit is de zetgroep die zichzelf reset en weer in de neutrale . De lampjes knipperen gelijktijdig. De machine staat in storing.


Wacht ongeveer een seconde of seconden en dan kunt u de machine weer in schakelen. Zurücksetzen auf Werkseinstellung. Alternativ kann die Firmware auch einfach über einen USB-Stick aufgespielt werden. Die Raumfeld Firmware auf den . Selecteer de optie RESET.


Saeco minuto resetten

Druk op de toets om te bevestigen. Die vorliegende Bedienungsanleitung gilt für. Die Option “ RESET ” anwählen. Zur Bestätigung die Taste “ ” drücken.


Um die Funktion zu verlassen, die Taste . Press the button to confi rm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.