woensdag 8 april 2020

Sauna barendrecht

Reserveren voor vrijdagen, het weeken vakanties en feestdagen is aangeraden. Prijslijst van sauna entree, meerbadenkaarten, gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, beautybehandelingen, massages, pedicure en arrangementen. Wij hebben elke maand een nieuwe actie en doorlopend leuke en aantrekkelijke acties!


De sauna en het beautycenter zijn afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen ?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kortingsbonsauna. Ook in luxe ontspannen net buiten de stad? Bij Thermen Holiday voelt u zich na een bezoek gegarandeerd als herboren. Lees eerst over de - Sauna - ervaringen van naturisten voordat je de accommodatie bezoekt of boekt.


Let op 1: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel. Let op 2: om gebruik te maken van deze aanbieding koop j. De faciliteiten zijn echter ruim voldoende om een dag lekker onderuit te zakken.

Het mooie beautycenter, de riante tuin, de goede keuken en de uitgebreide saunafaciliteiten zorgen voor optimale ontspanning. Spaarkaart welke ik naar u op moet sturen. Met deze kaart kunt u online een tegoed bon bestellen voor een 2e pers gratis. De meest volledige site met ruim 66.


Barendrecht vindt u op Openingstijden. Persoonlijke benadering. Wellness paradijs met een rustige sfeer. Royale tuin, terras en ligweide. Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen.


Gelegen in een fraaie groene omgeving vlakbij Rotterdam, is dit wellness paradijs een prima plaats om eens volledig tot rust te komen. Rubriek Schoonheidssalon. De ruime saunafaciliteiten, het mooie beautycenter en de persoonlijke benadering maken van . Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning is.


Zo biedt de sauna ruime faciliteiten en door het limiteren van het aantal gasten is een optimale wellnessbeleving gewaarborgd. Om deze groene omgeving zo groen .

Het gelimiteerde aantal bezoekers per dag zorgt ervoor dat er genoeg saunafaciliteiten zijn voor elke bezoeker. Read tips and reviews from 1visitors about green areas, personeel and espresso. Been here, nice to relax in a green area!


Elk kwartier wordt er automatisch water met essentiële oliën over de steenoven versprei waardoor de luchtvochtigheid . Ruim opgezet met een heel groot buitengedeelte, incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.