vrijdag 24 april 2020

Scandinavisch design meubelen

Scandinavisch design meubelen

De collectie scandinavische design meubelen , woontextiel, accessoires en bedden bestaat uit tijdloze en nieuwe designklassiekers. Ontwerpen van wereldberoemde architecten en designers met o. Wegner, Bruno Mathsson, Yngne Ekström, Poul Henningsen, Peter Opsvik, Fanny Aronsen en Nanna Ditzel. In onze collectie vindt u kleine meubels. Een daarvan is de collectie van PURE Wood design. Scandinavische meubels zijn wereldberoemd!


Scandinavisch design meubelen

Hieronder vind je onder andere Hay meubelen , HK-living, House Docter, . London opgericht dat zich uitsluitend richt op verlichting. HAY heeft een uitgebreide collectie design meubelen en accessoires. De meubels zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout.


Een scandinavisch design kenmerkt zich daarnaast door lichte kleuren, zo wordt er veel gebruik gemaakt van kleuren zoals wit. Zo zijn vrijwel alle meubels van . Deze woonstijl heeft de afgelopen jaren veel harten gestolen. De strakke lijnen en pure vormen kunnen gecombineerd worden met iedere woonstijl. Het Deense design van WOUD is eenvoudig en functioneel, met aandacht voor de beste kwaliteit!


Scandinavisch design meubelen

Krachtige design meubels in pasteltinten en basis kleuren. Bekijk de collectie online of kom langs bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal! Ondanks dat de ontwerpen vaak vrij strak zijn, verliezen ze het comfort van de meubels niet uit het oog. Met authentiek bedoelen we dat alle producten volgens eigen ideeën tot stand komen waardoor ze al gauw puur en origineel zijn. Een nog jong merk uit Kopenhagen valt op door hoogwaardige producten met een minimalistisch karakter.


We laten je graag kennis maken met de verschillende producten, waaronder de populaire ta. De massief eikenhouten details onderbreken de witte kleur van de mat witte kasten op een mooie manier. De kenmerken zijn eenvou minimalisme, duurzaamheid en verfijnd materiaalgebruik. Opgericht door Rolf en Mette HAY laten we ons voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de . De About a Chair AAC collectie vormt . De kenmerkende design van de Noordelijke landen onthult een stijl met eenvoudige vormen, samengesteld uit natuurlijke materialen en kleuren. Ontdek dan het meubelmerk TemaHome.


Geoptimaliseerde meubels om vooral een hoog comfort te bieden. Van moderne tot vintage meubelen. U vindt een snel wisselend assortiment van vintage en retro meubels in deze webshop. Het meubel assortiment bestaat o. Laat je verleiden door de klare lijnen en . Wij bieden de gehele collectie aan van design meubelen , accessoires, textiel en verlichting.


Belgische webwinkel van gæst. Maar wat het interieur echt inspirerend maakt, zijn de zelf ontworpen meubels , de kleurencombinaties en de mix van oud en nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.