woensdag 29 april 2020

Scheidsrechterstenue

Op zoek naar scheidsrechterskleding en fluitjes? Bij VoetbalDirect vind je het ruimste assortiment direct uit voorraad leverbaar! Welkom bij de officiële KNVB shop!


Hier is alles te vinden van het Nederlands elftal, maar ook de nieuwste Nike voetbalschoenen en alles voor de trainers, coaches en scheidsrechters! De nieuwste collectie scheidsrechtersshirt staat online! Scheidsrechterstenues van topkwaliteit: shirts, shorts én complete sets.

Scherpe prijzen, snel geleverd. Functioneel shirt gemaakt van Airtec Polyester voor een ademende en zweetopnemende werking. Voorzien van twee borstzakken.


Kousen kunnen separaat mee worden besteld. Voorraad tenue met korte mouw: Large - stuks. Momenteel heeft de KNVB een samenwerkingsverband met Nike. Dit betekent dat alle scheidsrechters in de professionele Nederlandse competities Nike kledij aan hebben.


Sinds een aantal jaar zijn deze scheidsrechterstenues ook te koop voor.

Vind scheidsrechtersshirt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op werkdagen voor 22:uur besteld is de volgende dag in huis! Risicoloos bestellen doe je bij Voetbalshop.


Bondsscheidsrechters, de scheidsrechters die door de Nevobo worden aangewezen bij een wedstrij ontvangen vanuit de Nevobo een scheidsrechtersshirt. Mooie Patrick scheidsrechterskleding. Deze scheidsrechterstenue bestaat uit scheidsrechter shirt met korte mouwen en korte broek.


Officiële scheidsrechterskleding die gedragen wordt door top-arbiters. Set aanbiedingen Online shop. Een optie kiezen, Korte mouwen, Lange mouwen. Ruim assortiment aan voetbal- en sportuitrusting voor volwassenen en kinderen.


Bekijk de nieuwste producten van de grootste merken met een laagste prijs garantie bij Unisport. Product Kleur, rood (5) . Terwijl bij andere KNVB shirts deze erin is gedrukt Afbeelding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.