vrijdag 24 april 2020

Schort met naam hema

Een cadeautje nodig voor de keukenprins of keukenprinses? Bestel een keukenschort met eigen foto. Verkrijgbaar in drie kleuren.


Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer werkdagen.

Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Ontwerp een schort met foto. Verschillende kleuren kookschorten direct leverbaar, voor kinderen als volwassnen. U kunt ook een logo of alleen tekst gebruiken. De schorten zijn per stuk te bestellen.


Van plan om een schort te bedrukken met foto, naam of logo? Ga je een schort met foto of tekst bedrukken, oriënteer je dan via foto-op.

Over het algemeen drukt men alleen een schort met foto, maar je kunt ook een naam mee bedrukken. Naast Your Surprise kwamen ook de fotoservice bedrijven Spreadshirt. Mok bedrukken met foto of tekst, vanaf stuk!


Naast een fotomok kun je ook een mok met tekst laten bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om de mok te laten bedrukken met een leuke tekst of spreuk, maar je kunt er ook voor kiezen om een naam op de mok te zetten. Heb je een leuke of funny foto van jezelf, partner, kind of misschien een mooi gerecht waar je zo trots op bent en wil je die foto op een schort afdrukken? Dat kan, stuur mij je foto en ook de reden waarom je voor deze foto hebt gekozen en misschien ben jij de winnaar van de Hema schort t. Kinderschort bij Twenga.


Op zoek naar een unieke tas met naam en foto? Maak hier de leukste tas met je eigen ontwerp, originele design kaders, verschillende modellen! Vele verschillende soorten mokken. Een mok bedrukken is een echt origineel cadeau. Voor meisjes en jongens, in verschillende kleuren.


Schitterend schortje en ovenhandschoen met naam ! Hema kinderschort stipjes confetti nieuw.

Het ideale cadeau-idee voor hobbykoks, topchefs en voor iedereen die het wil worden. Je hebt geen artikelen in je winkelmandje. Leuk cadeau voor iedereen die graag in de keuken staat. Maak het helemaal persoonlijk met een leuk ontwerp, naam of . Gesorteerd op: Naam A-Z.


Mijncadeautje Schort - Keep Calm met je voornaam - opdruk wit - mooie en exclusieve keukenschort - zwart. Originele en exclusieve Keukenschort Keep calm met je voornaam Deze schort heeft een prettig draagcomfort en is een geweldig… Meer. Nu bestel vrijdag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.