woensdag 29 april 2020

Zanussi zte7101pz luchtafvoerdroger

Zanussi zte7101pz luchtafvoerdroger

Aan de droger hangt er een C energielabel aan en vebruikt jaarlijks 5kWh. Het geluidsniveau tijdens het drogen is dB. De afmetingen zijn hxbxd (cm) 85x60xcm. Hij is snel - een volle trommel katoen is droog in.


Bekijk alle specificaties. Benieuwd naar de testresultaten. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Geniet van het gemak dat deze gebruiksvriendelijke droger u biedt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dankzij de ruime opening haal jij je beddengoed en handdoeken eenvoudig in en uit de trommel.


Zanussi zte7101pz luchtafvoerdroger

Je hebt onder meer keuze uit kastdroog, strijkdroog en extra droog. Deze drogers hebben luchtafvoeraansluitingen waardoor ze gemakkelijker bij de ventilatie-opening in de muur kunnen worden geplaatst. Sensordroger: de droger voelt wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een afvoer droger dient te beschikken over een luchtafvoer naar buiten met een diameter van cm. Desgewenst is het mogelijk om de uitlaat achter, links of rechts op de wasdroger te . Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Zanussi zte7101pz luchtafvoerdroger

Dit betekent minder kreuken - dus mnder strijken! Verder heb je nog de beschikking over . Trommel inhoud 1-kg controle lampjes zeef. Minder kreukels en vouwen door Strijkvrij programma.


Deze luchtafvoerdroger heeft een zogenaamde sensordroger. Dit houdt in dat de droger detecteert wanneer de gewenste drooggraad is bereikt. Populaire specificaties. De droger beschikt over. Droogmodel, Luchtafvoerdroger.


Zanussi zte7101pz luchtafvoerdroger

Laadvermogen (was) , 7kg. Energieverbruik, 51 5kWh. U kunt zelf de starttijd van een programma bepalen middels de startuitstel functie. Goedkoopste Zanussi wasdroger aanbiedingen.


Minimaal jaar Meo Lease Contract€ 1per maand . Hieronder staan de goedkoopste Zanussi wasdroger aanbiedingen die wij hebben kunnen vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.