Sous-vide is Frans voor onder vacuüm en betekent vacuümgaren. Zowel vlees, vis als groenten kunnen in een plastic zak bij relatief lage temperatuur – onder de 1graden Celsius – worden gegaard. Het is daarmee een variant op het lagetemperatuurgaren.
The temperature is much lower than normally . Learn how to cook sous vide at home.
Sjef zo enthousiast over sous vide ? Stel je een keuken voor zonder koelkast. Of stel je een keuken voor zonder magnetron, zonder oven, zonder stromend water. Apparatuur die je niet kunt missen bij het koken. Na het lezen van dit artikel komt daar gegarandeerd . Voor de één een culinaire uitdaging, voor de ander nog onontdekt kookgebied.
We merken in onze winkel in Rotterdam een steeds grotere vraag om sous-vide thuis te kunnen toepassen.
Sous Vide Everything is all about amazing food! The channel is dedicated to the search of perfectly cooked proteins and more. Eten wordt hierdoor smaakvoller en krijgt een betere textuur. Je kunt allerlei ingrediënten sous-vide bereiden, denk aan vlees, vis en groente.
Rood vlees wordt perfect medium-rare, groenten . Uw gerechten kunnen uren of zelfs dagen van te voren bereid worden. Het breedste aanbod van sous vide recepten inclusief kooktijden en temperaturen vindt je hier. Bekijk hier de beste recepten. The all-in-one, easy to use sous vide cooking appliance for per. Voor veel mensen klinkt dat als een veel te ingewikkelde manier om eten te bereiden, maar sous vide koken is helemaal niet moeilijk en de perfecte manier om jouw eten zo veel mogelijk smaak te geven.
Al lange tijd jubelen chefs van over de hele wereld en andere culinaire liefhebbers over sous-vide. Hier vind je de belangrijkste informatie over de techniek Sous vide garen. Of laat je inspireren door een van onze andere bereidingstechnieken.
Word lid en bekijk alle mogelijkheden! Continu zijn we op zoek naar nieuwe bereidingstechnieken en mogelijkheden om jullie te blijven inspireren.
Sous vide is een techniek die helemaal in opkomst is bij thuiskoks.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.