dinsdag 23 juni 2020

Springvorm kaiser

Springvorm kaiser

Vele aanbiedingen bij bol. Kaiser Bakvormen koop je eenvoudig online bij bol. Deze bakvorm heeft een zwarte antiaanbaklaag en is ideaal voor het bakken van taarten en taartbodems. Kaiser springvormen en taartvormen bestel je nu online bij Kookpunt. Vanaf € gratis verzending.


Springvorm kaiser

De bakvorm is voorzien van een non-stick coating voor optimaal resultaat. De Kaiser La Forme Plus conische springvorm is vervaardigd uit donkergrijs staal. Voorzien van een krasbestendige, keramische antikleeflaag.


Gebruik voor het maken van taarte. Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier. Koop nu goedkoop online uw keukenproducten.


Springvorm kaiser

De vorm is voorzien van een antiaanbaklaag en heeft een uitneembare bodem. Wanneer je taart na het bakken is afgekoel klik je de vorm gemakkelijk open en blijft het deeg niet aan de rand plakken. Zo komt jouw baksel perfect rond uit . De vorm is gemaakt van stevig metaal met een harde, keramische antikleeflaag. Het gladde oppervlak van de uitneembare bodem is extra krasbestendig en duurzaam.


Mijn reden om nooit meer iets van Kaiser te kopen trouwens, (ik vind de producten echt niet geweldig) want doe je dat wel ( afwasmachine) dan roest het daarna inderdaad onder je handen weg, . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Deze mooie springvorm is afkomstig uit de serie La Forme Plus van het merk Kaiser. Kaiser staat al jaren bekend om zijn mooie producten van een zeer hoge kwaliteit. De anti-aanbaklaag en de lekvrije eigenschappen van deze bakvorm zorgen ervoor dat bakken haast niet meer mis kan gaan.


Ontdek deze Specifiek keukengerei in onze webshop. Materiaal: Tin Kleur: Zwart Vaatwasbestendig: Nee. Garantie: jaar garantie. AddThis Sharing Buttons. Stuur naar een vriend(in).


Productprijs (incl. btw). Deze mooie platte springvorm is afkomstig uit de serie La Forme Plus van het merk Kaiser. Voor taarten met vullingen of kwetsbare randen is deze springvorm van Kaiser de perfecte oplossing! Dit product maakt deel uit van de hoogkwalitatieve Classic collectie van Kaiser. Deze reeks zorgt ervoor dat bakken kinderspel wordt.


Springvorm kaiser

Alle bakvormen zijn makkelijk te reinigen en garanderen een gelijkmatige bruining van . Coolblue: alles voor een glimlach. Tweedehands in zeer goede staat. Springvorm Kaiser Classic 26cm.


Doorsnede centimeter, diepte centimeter. Metalen broodvorm reinigt makkelijk gelijkmatige bruining.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.