vrijdag 26 juni 2020

Verwonderlab gouda

Verwonderlab gouda

Een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. Dat is het Verwonderlab ! Je kan experimenteren en zelf kleine kunstwerken maken. Kijk door de ogen van een.


Verwonderlab gouda

Superhelden - Kinderworkshop - Kinderfeestje - Verwonderlab - regio Boskoop Gouda Gouderak Haastrecht Moordrecht Reeuwijk Stolwijk. Wil je je verjaardag vieren in het Verwonderlab ? Je kan je bij het superheldenfeest helemaal uitleven. In dit spannende verjaardagsfeestje ga je zelf een . Laat je verrassen in dit bruisende laboratorium en ga zelf aan de slag. In het Verwonderlab kun je volop experimenteren, kleine kunstwerken maken en jezelf. Met meer dan activiteiten kun je jezelf uitdagen.


Er is heel veel te beleven en je kunt je handen . Bruisend laboratorium waar je verrassend kan experimenteren en kleine kunstwerken maken. De kunstwerken die je maakt, mag je natúúrlijk mee naar huis nemen. Kun je ze mooi op de schoorsteen zetten. Voor kinderfeestjes en scholen gaat het Verwonderlab ook op andere dagen open.


Verwonderlab gouda

Wij zijn een openbare school voor speciaal basisonderwijs in Gouda , wijk Bloemendaal. Rust, regelmaat en structuur. Wij helpen kinderen op hun eigen niveau.


Wil je lekker experimenteren, spelen en kunstwerken maken? Kom dan deze voorjaarsvakantie naar het Verwonderlab. Dit kunstlaboratorium is nu groter en leuker dan ooit! Op woensdag februari kun je een robotsculptuur maken van recyclemateriaal tijdens de workshop Robot Maken. De workshop is geschikt voor . Tijdens Gouda bij Kaarslicht op vrijdag december staat er een speciale kersteditie van het PopUp Verwonderlab in de tuin van Museum Gouda.


Verwonderlab gouda

Het Verwonderlab is een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. Er zijn veel nieuwe activiteiten en ook twee bijzondere workshops. Je kunt een hele leuke vogel maken van allerlei materialen en verf. Kom langs, vier er je verjaardagsfeestje of bezoek met je school of vereniging het Verwonderlab ! Wij zijn TabakNaus, een beeldend kunstenaarsduo uit Gouda. Samen maken wij kleurrijke en fantasie- prikkeldende sculpturen van kunstharsen.


In ons atelier geven wij workshops aan volwassen en kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.