woensdag 24 juni 2020

Zwemvereniging zaltbommel

Zwemvereniging zaltbommel

Iedere stem telt en is voor onze vereniging van levensbelang! Twee leden van de zwemclub namen de laptop in ontvangst uit handen van Marianne Uijtendaal, manager van de Bommelerwaardse Uitdaging. Zwemvereniging Zaltbommel dubbel blij.


Zwemvereniging zaltbommel

Max van der Stam 2e met 25m vrije slag en 3e met 25m schoolslag. Alicia Enciso-de Bruijn 1e met 50m schoolslag en 3e met 50m vrije . Actief boven en onder water. SubscribeSubscribed Unsubscribe 334. This item has been hidden. Waarschijnlijk wordt er een zesbaans zwembad gerealiseerd.


ZV Kerkdriel namen deel aan deze wedstrijd. Er werd goed gezwommen, persoonlijke records werden er verbeterd! Top plaatsen waren er voor: Frank . ZALTBOMMEL: Tijdens het pinksterweekend vierde zwemvereniging Zaltbommel het 50jarig bestaan van de vereniging met de leden, broertjes, zusjes en ouders. Een super leuk weekend vol sportieve activitei.


Zwemvereniging zaltbommel

Ook is de vereniging positief over het samenwerken met de zwemvereniging in Kerkdriel. Maar de vereniging vindt dat het zwembad in de grootste kern van de Bommelerwaar Zaltbommel, moet komen. In Zaltbommel wonen de meeste . Kerkdriel - In de Kreek in Kerkdrie werd afgelopen zaterdag de Swimkick- minioren competitie gezwommen. De grootte van het zwembad is op dit moment de voornaamste. Deze indeling volgt niet strikt de in Nederland gebruikelijke indeling in provincies.


Ons team bestaat uit combinatiefunctionarissen sport, cultuurcoach en buurt- sportcoaches. Met dat geld is het mogelijk om een doelgroepenbad te bouwen. Dat is volgens het bestuur voor alle gebruikers van het zwembad . Zwem- en poloclub Zaltbommel , Zaltbommel. Regionaal vervoer: Goede verbindingen tussen de kernen in de Bommelerwaard. Kleinschalige veehouderij en land- en tuinbouw: Geen kolossen van kassen en geen megastallen.


Zwemvereniging zaltbommel

Behoud van zwembad in mfc de Kreek: Een zwemvoorziening voor zwemles, zwemvereniging (en) en recreatie in Maasdriel. Stichting Jeugdbrandweer. Drum -en Streetband Zuilichem.


Jongens, 50m vlinderslag. Startlijst naam vereniging inschrijftijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.