vrijdag 24 juli 2020

Tegels verven wc

Tegels verven wc

Tegels eenvoudig en snel schilderen in. Zin om de badkamer, wc of keuken een nieuwe uitstraling te geven? Maar geen zin om de tegels te vervangen?


Tegels verven wc

Je kunt ze ook verven : een prima en goedkoop alternatief. Voor dit klusje heeft Histor speciale tegelverf die goed reinigbaar is en tegen een stootje kan. Histor Perfect Base Tegelverf is kant-en-klaar te koop in . Jazeker, ook tegels kun je verven.


In dit artikel laten we je een prachtige make-over zien! Badkamer, wc of keuken vernieuwen? Hiervoor heeft Histor speciale tegelverf die goed reinigbaar is en tegen een stootje kan. Een how to video, stappenplan en lijst met benodigdheden gidsen je naar een perfect resultaat. Wij zouden deze graag overschilderen in een witte of bleke kleur, omdat de tegels afbreken tamelijk moeilijk gaat.


Tegels verven wc

Met de juiste producten blaas je de tegels in het toilet, de keuken of de badkamertegels voor weinig geld nieuw leven in. Hier heb je niet per se speciale tegelverf voor nodig. Door de muurtegels te schilderen geef je een keuken, wc of badkamer een totaal vernieuwde uitstraling. En dit tegen een fractie van de kosten voor een nieuwe tegelwand.


Het schilderen van muurtegels is op zich niet moeilijk, maar je moet wel rekening houden met een aantal zaken. Ik heb onze wc en badkamer(tje) met tegelverf gedaan. Keurig volgens de gebruiksaanwijzing allemaal, eerst goed ontvetten en dan primer etc.


Het resultaat was heel erg mooi, maar. Zooz video: Op advies van de kleurexperte verven we tegels van deze badkamer, benieuwd naar. Nieuwe tegels zijn namelijk vrij prijzig net zoals het bevestigen ervan. Ook het verwijderen van oude tegels. Zijn uw tegels toe aan een nieuwe look maar heeft u geen zin, tijd of geld om nieuwe tegels te laten plaatsen?


Overweeg dan eens om uw tegels te verven. In mijn vorige woning heb ik wel eens tegels geverfd met speciale tegelverf maar dat schuren is alleen maar om oneffenheden te verwijderen, niet om het glazuur eraf te boenen. Wij hebben een afschuwelijke wc , maar ik kan totaal niet inschatten hoe geverfde tegels eruit gaan zien.


Ik wilde mijn toilet ook low-budget opknappen maar heb toch maar af gezien van de vloertegels verven (muur is wel super gelukt trouwens). Ik wil jullie graag laten zien hoe wij onze oude keuken een upgrade hebben gegeven. Het is niet veel werk, met een paar aanpassingen ziet je oude keuken er een stuk frisser uit. Dit is deel van de serie: Mini keuken make-over! We beginnen de make-over met het schilderen van onze oude keukentegels.


Het vervangen van oude tegels door nieuwe kost vaak veel geld. Als de tegels niet schoon en vetvrij zijn, zal de verf slecht hechten. Breng de tegelverf aan met een kwast en rol hem na met een roller. Klinkt simpel en dat is het ook. De meeste tegelverven zijn geschikt voor tegels én sanitair.


Tegels verven wc

Je kunt dus ook je badkuip of wc -pot van een nieuwe kleur voorzien. Heb je genoeg van de kleur badkamer- , WC - of keukentegels en wil na jaren wel eens wat anders, maar heb je géén zin om alle tegels eerst van de wand te halen, om er vervolgens nieuwe op aan te brengen. Het kozijn – dat voorheen grijs was – verfden we ook wit. We deden dit met een lak op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.