dinsdag 28 juli 2020

Wesco broodtrommel oranje

Ideaal voor het bewaren van broo koekjes of gebak. Deze broodtrommel is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met een poedercoating en beschikt over ventilatiegaatjes voor opti. De klep is van roestvrij staal met decoratieve rand. Deze kleine Breadboy broodtrommel is een klassieker in een trendy jasje!


De broodtrommel zorgt er niet alleen voor dat uw brood vers blijft, het is daarnaast ook nog eens een prachtig item voor op uw aanrecht. De trommel is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal geplaatst op een standaard.

Deze prachtige Grandy broodtrommel is een echte klassieker en een musthave voor het bewaren van brood en andere lekkernijen. Natuurlijk is hij ook heel . De wesco single grandy broodtrommel is het kleinere broertje van de zeer succesvolle grandy broodtrommel , een prachtige retro-klassieker in. Dit zie je terug in de ontwerpen, de materialen, de vormen en de vrolijke kleuren.


Plaats de broodtrommel in het zicht op het aanrecht. Tijdelijk tot korting. Eerder waren er retrotinten als roo zwart en vanille.


Broodtrommel die uitermate geschikt is voor . Daarna kwamen de levendige kleuren paars, oranje en groen.

Dit jaar wordt het nog gewaagder. Dit merk is immers een echt begrip in interieurland! Ze zijn beroemd om hun prullenbakken met seventies look, maar ook de waterketels, broodtrommels , messenblokken en keukenklokken mogen er zijn. Vind uw favoriete broodtrommel bij kookwinkel Oldenhof in diverse soorten en maten! Bestel op werkdagen voor nog voor 11.


Wij verzenden met: Verzenden met Transmission. Wij zijn bekend van: kookshop de pepermolen ervaringen. Kies een broodtrommel in dezelfde kleur, of eentje met een mooi contrasterende kleur: Roo oranje , roze, blauw of geel? De RVS uitvoeringen zijn fingerproof.


Met keuken-accessoires is het altijd leuk om te wisselen en verander je je kook- domein in mum van tijd. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Wesco broodtrommels , oranje.


Vind hier alle reviews over de Wesco Grandy Amandel bij Coolblue. Deze Wesco Grandy is een echt klassieker. De rechte lijnen en gebolde hoeken in combinatie met de verschillende kleuren waarin hij verkrijgbaar is maken deze Wesco Grandy een ware eyecatcher. Deze pin is ontdekt door Rina van Voorst. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Een kleine klassieker in trendy design!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.