maandag 27 juli 2020

Yoghurt smoothie banaan

Deze smoothie is heel lekker, en is heel makkelijk om te maken. Ik hoop dat jullie het een keer zullen uitproberen! Een goed ontbijt is erg belangrijk. Met deze smoothie begin je de dag goe nog een banaantje erbij en je hebt gelijk voldoende fruit voor de rest van de dag binnen.


Een lijst van bananen smoothies is niet compleet zonder een ontbijt smoothie. Bananen Ontbijt Smoothie.

De fijne haver zorgt ervoor dat deze smoothie een grote portie aan langzaam afgevende energie heeft . Deze snelle ontbijtshake met banaan is hartstikke lekker, fris én een goed vullend ontbijt. Zo gemaakt en handig om mee te nemen. Deze Galiameloen banaan yoghurt smoothie is net een heerlijke zomerse milkshake. Zo lekker, dat het raar is dat je het een gezond ontbijt mag noemen. Deze spinazie banaan yoghurt smoothie is een heerlijke frisse milkshake achtige smoothie.


Deze sesamzaadjes geven de groene smoothie net dat tikje extra. Het hele jaar door zijn appels en bananen verkrijgbaar. En ze smaken allemaal anders.

Kies je favoriete appel! Ook ideaal is het dat je ook een appel kan gebruiken met een plekje. Op de fruitschaal blijven die vaak liggen en worden (jammer genoeg ) . Ijskou lekker en gezond: heerlijke bananen smoothies met fruit ingrediënten die je het jaar rond makkelijk kan kopen.


Bevroren yoghurt (al dan niet met je favoriete smaak uit de winkel) is ook tegelijk een ideale smaakmaker en koelt je drankje lekker af: ideaal ingevroren in een ijsblokjesvorm om . Dit heb je nodig (voor persoon) Kopje (geiten) yoghurt banaan kiwi. Doe de yoghurt , de banaan en de kiwi in de blender. Blend tot een egale smoothie. Smoothie met banaan , aardbei, havermout, halfvolle yoghurt en geroosterd sesamzaad. Dit groene smoothie recept is super gezond en simpel om te maken.


Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie , sinaasappel, banaan , yoghurt en melk. Magere smoothie van yoghurt , banaan , rode biet, kiwi en eventueel honing. Recept voor grote of kleine smoothies banaan in stukken (gebruik een banaan uit de vriezer voor een extra koude smoothie ). Maak zelf smoothie banaan yoghurt. Dit smoothie banaan yoghurt recept is klaar in min.


Was de aardbeien en leg aardbeien apart voor garnering. Verwijder bij de rest van de aardbeien de groene kroontjes. Snij de aardbeien, banaan en sinaasappel in stukjes en doe ze in een grote kom.

Voeg de havervlokken, yoghurt en kaneel toe aan het fruit. Pureer met een staafmixer de ingrediënten tot een smoothie. Heerlijke zomersmoothie met spinazie, banaan en yogurt.


Groen, slank en verfrissend. Kan sporen van allergenen bevatten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.