maandag 10 augustus 2020

Tefal ingenio losse koekenpan

Tefal ingenio losse koekenpan

Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset - delig. Deze compacte 3-delige Ingenio koekenpannenset van Tefal heeft een veilige afneembare handgreep waardoor de pannen makkelijk stapelbaar zijn en heel weinig ruimte nodig hebben in de keukenkast. Bovendien kun je de pannen tot 260°C in de oven gebr. Je gebruikt de pannen ook als schalen, want je klikt de handgreep net zo gemakkelijk op, of van de pan.


Zo bespaar je ruimte in de kast en gebruik je de pannen voor . Praktisch in het dagelijkse gebruik: de handgreep past op de pannen, kookpannen, woks en sauteerpannen van Ingenio ! Coolblue: alles voor een glimlach. Losse pan of set: Pannenset. Aantal pannen in set: 3. De afneembare handgreep zorgt ervoor dat de pannen makkelijk stapelbaar zijn en heel weinig ruimte nodig hebben. Zonder handgreep zijn de pannen te gebruiken als ovenschaal tot een temperatuur van 260°C. Bestel goedkope aanbiedingen online!


Geen: 1Gebruikssporen op de pan : 1Kan niet in vaatwasser. Ideaal met de robuuste losse greep( geen ergernissen meer in je keukenkastje). Handige aluminium koekenpan met anti-aanbaklaag en afneembare steel zodat de pan eenvoudig op te bergen is. Bestaande uit kookpannen, koekenpan met afgietdeksel en een losse pannengreep.


Tefal ingenio losse koekenpan

Vergelijk je producten gemakkelijk bij Kookplaatstore. Next day delivery and free returns to store. Met welke pannen kun je het best koken op de camping? ACSI FreeLife testte verschillende pannensets! Tefal pans are easy and fun to use, but there is concern that the non-stick chemicals can flake off in your food and be toxic.


The saucepans perfectly nest into each other, offering a versatile space saving . Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Zichtbaar beschadigd € 4 95. Van Tefal is dit de Ingenio Force Koekenpan (cm).


Tefal ingenio losse koekenpan

Deze, en de overige pannen uit de vernieuwende Ingenio Force lijn van Tefal zijn allemaal voorzien van een gepatenteerd handgreepsysteem dat het mogelijk maakt de handgreep los en vast te klikke. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor pizzawerkbanken aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.