maandag 10 augustus 2020

Transparante snoepkokers

Geschenk Geschenkdoosjes. Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes, doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers , rechthoekige transparante verpakkingen en vierkante transparante verpakkingen. Transparante verpakkingen.


Transparante snoepkokers

Deze transparante kokers worden gebruikt voor het verpakken van verschillende producten. Koker ps Hart transparant. Bijvoorbeeld voor oordopjes, posters en kleding. Met aangelijmde bodem en losse deksels geleverd. Tevens kunnen wij bijna alle formaten klantspecifiek aanmaken.


Ronde maar ook ovale kokers . Krabbendam Kadoverpakking heeft een ruim assortiment aan transparante doosjes en kokers. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard en zacht plastic. Met transparante PVC kokers laat u uw product extra opvallen. Kunststof kokers zijn er in verschillende soorten en maten.


U heeft al een kunststof koker vanaf € per stuk. Verkrijgbaar in bijzonder veel maten. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Heeft u een snoepwinkel of koopt u in voor een snoepwinkel?


Uw producten zijn in deze transparante kokers en doosjes niet alleen goed verpakt en bescherm maar ook mooi zichtbaar. De koker die dichtschroeft. Zo vormen ze direct als een presentatiemiddel. Omschrijving: Kleine plastic kokers om badkaviaar of badzout in te doen. Er past ongeveer á gram badzout of badkaviaar in een koker.


Transparante snoepkokers

Gegarandeerd scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levering. Welkom op dit overzicht van snoepverpakkingen, grootverpakkingen voor snoep, puntzakken en verschillende zakjes voor snoep. Wij hopen dat u hier de juiste producten vindt voor uw snoepwinkel. Mocht het onverhoopt het geval zijn dat de verpakkingen naar keuze niet in onze lijst staan dan horen wij dat graag.


Luxeverpakkingen De Coster bvba, uw producent voor al uw chocoladeverpakkingen. Wij produceren een breed gamma van transparante verpakkingen,kartonnen verpakkingen, etiketten en linten, met mogelijkheid tot bedrukking en maatwerk. Met een zeer breed standaardassortiment qua modellen en kleuren richten wij . Vind kokers kunststof op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het doosje is versiert met een dolfijnlabel.


Transparante snoepkokers

De persoonlijke gewenste tekst plaatst u in het vakje opmerking. Vandaag voor 16:uur bestel . Gratis verzending vanaf euro. Levering binnen werkdagen. Vakkundig advies op maat.


Direct leverbaar uit eigen voorraad . Snoepkoker gevuld met het meest populaire kinder snoep van dit moment. Op bestelling kunt u zelf de kleur varieren indien nodig. Dit kunt u zelf aangeven in extra informatie of door . Deze wegwerpglazen zijn ideaal om verschillende koude dranken te serveren.


Neem deze handige wegwerpbekers mee in de strandtas. Super absorberend keukenpapier. Ontbrekend: snoepkokers Verpakkingsmateriaal - hier vindt u alles over verpakkingsmateriaal.


Hoi hoi allemaal, Wie kan me helpen met het vinden van transparante verzendkokers met een leuke dop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.