dinsdag 11 augustus 2020

Trapkast oplossingen

Heeft u een mooie ruime trapkast , maar is de indeling niet helemaal praktisch? Dan is een Inzetkast voor u mogelijk de oplossing ! Door het toevoegen van een . Er is vaak veel ruimte in trapkasten , maar er wordt nauwelijks gebruik van gemaakt. Met de Inzetkast hebben wij voor u de ideale oplossing.

Bekijk hoe je van je overvolle trapkast een overzichtelijke voorraadkast maakt. Kijk hier wat er nog meer allemaal . De meest voor de hand liggende oplossing is een dichte trapkast maken. Nu vroeg ik mij af: hoe hebben bokkers hun trapkast georganiseerd? Trapkast en werkplek, indeling.


Ik heb de schappen rechts aan de muur maar zo kan je meer kwijt in de kast. Deze pin is ontdekt door Floortje Plas-Velema. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

This Pin was discovered by Vera van Slooten. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hier lees je hoe je deze trapkast maakt. Joan en Caroline uit Swifterbant zijn gezegend met een grote hal.


Het verbouwen van deze ruimte is daarom voor ons. Ik zoek een betere manier om de ruimte te benutten. In mijn nieuwe huis hebben we een hele grote trapkast.


Zijn er nog meer mensen met creatieve oplossingen in hun trapkast ? Want ja, de trap naar boven is vaak ook te vinden in de hal. Maar om toch geen standaard hal te krijgen geven we je hier . Hier hebben wij een mooie oplossing voor met de zogenaamde trapkasten. Dit zijn kasten onder een deel of onder de hele trap gemaakt zijn. Op zoek naar een mooie en praktische oplossing voor de ruimte onder of achter de trap? Wij denken graag met u mee in slimme oplossingen.


Hartelijk dank voor bezoek op deze website. Wij zijn zoeken naar deze foto .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.