dinsdag 11 augustus 2020

Warmtekussen medisana

De HP 6bevordert de doorbloeding van verhar. Medisana HP 6- Warmtekussen voor nek en rug. Het warmtekussen sluit naadloos aan op nek en schouders en ka.


De afneembare hoes is machinewasbaar op grade. Met temperatuurstanden die te bedienen zijn met de controler kies je zelf de gewenste temperatuur.

De 1Watt turboverwarming warmt de ademende. Het medisana warmtekussen voor nek en rug hp6geeft een ontspannen en helend gevoel voor mensen met rug- en nekklachten. Gratis thuisbezorgd vanaf € 2- op… Nieuw. Het kussen is gemaakt van ademend microvezel. Dit zorgt ervoor dat het kussen extra zacht aanvoelt.


Deze functie zorgt ervoor dat het kussen snel en geleidelijk opwarmt en een piekvermogen . Volgende werkdag in huis.

Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw warmtekussen. De HU 6is een praktisch exemplaar, dat eenvoudig bevestigd wordt aan het matras. Dankzij de turboverwarming wordt de deken super snel warm.


Zacht warmtekussen met convectiewarmte. Dit warmtekussen maakt gebruik van convectie- technologie, waardoor de warmte beter wordt afgegeven en het kussen merkbaar sneller warm wordt. Was type: Machinaal wassen. Bestel de MEDISANA HP 6warmtekussen nu bij MediaMarkt.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Met het schouder- en nekwarmtekussen HP 6kun je de desbetreffende lichaamsdelen doelgericht en geleidelijk verwarmen. De behaaglijk zachte warmte - individueel regelbaar via een ergonomische schakelaar met temperatuurniveaus - wordt door de flexibele verwarmingsdraden, het matrix- sensorsys.


Pijn aan botten en gewrichten, stijf en klam, waarbij het soms uren duurt voordat je lekker warm bent. Voor deze dagen is er het HP 6warmtekussen. Het basisprincipe van de nieuwe technologie is. Behaaglijke warmte voor uw handen, voeten of bovenlichaam Dit warmtekussen kunt u een beetje beschouwen als de opvolger van de warme kruik van vroeger.


Even in het stopcontact en u kunt genieten van behaaglijke warmte.

U warmt er in een oogwenk uw koude voeten en handen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.