vrijdag 28 augustus 2020

Trimsalon rotterdam katten

Graag wil ik mij even aan U voorstellen! Mijn naam is Eliza van Oosten en heb inmiddels alweer jaar trimmers ervaring! Hoe ik op het idee gekomen ben om. Knoedels vachtverzorging voor honden en katten.


Dit ligt op de grens van Rotterdam en Barendrecht. Er is nooit meer dan één kat in de trimsalon.

Bij de behandeling van uw hond of kat in onze trimsalon mag u er bij blijven, als u dat wil, hoewel sommige dieren meer ontspannen zijn zonder de eigenaar er . Specialist in het behandelen van honden en katten. Michelle is ook gespecialiseerd in het trimmen van katten. Waarom naar de trimsalon. In principe kan elke hon kat en konijn naar onze trimsalon. Langharige honden om de vacht in toom te houden, kort te maken of in.


Wij hebben de kennis en alle middelen in huis om uw kat goed te kunnen trimmen (kammen, ontklitten en scheren) in onze kattentrimsalon. Wilma kattenkapper aan huis, voor het trimmen, scheren en wassen van uw langhaar of korthaar kat.

Uw kat in de klit of een scheerbeurt nodig, wij komen aan . Is uw kat aan een knipbeurt toe? Poezels kattenkapper is gespecialiseerd in vachtverzorging van katten en kan u hierbij helpen. In de trimsalon zijn alle honden welkom. Soms kan het trimmen langer duren dan verwacht, geen probleem want dan wordt uw hond uitgelaten. Je kan je hond zelf wassen in de wasstraat in één van de speciale . Honden en katten trimsalon de boet Rotterdam op Telefoonboek.


Naast een honden en katten trimsalon de boet vind je ook dienstverlening, dierenwinkel, trimsalon , dierenverzorging, groothandel. Hondentrimsalon voor groot en kleine honden. Ik doe geen katten of andere huisdieren.


Bij mij komen er ook geen honden tegelijk , maar 1 . Gediplomeerde trimsalon voor honden en katten , gelegen in het mooie . Omdat uw dier het waard is. Voor een diervriendelijke en vakkundige behandeling van alle honden en katten rassen en niet rassen. Katten worden getrimd op een niet invasief katvriendelijke manier. Voor professionele vacht verzorging voor hond en kat gevestigd in Rotterdam -Oost (Lage Land).


Trimsalon de Heuvelrug, vestiging Bilthoven. De salon is drie dagen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.