vrijdag 28 augustus 2020

Trimsalon rotterdam zevenkamp

Trimsalon rotterdam zevenkamp

Mijn naam is Gwennie Pieters. Specialist in het behandelen van honden en katten. Voor de complete vachtbehandeling van uw hond kunt u bij mij terecht. Plukken, knippen, wassen, alles is mogelijk. Rashonden worden zoveel mogelijk volgens rasstandaard . De onderneming hondentrimsalon Elisa is gevestigd op Johan Huizingastraat te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n. Bij hondentrimsalon Elisa . Bij trimsalon Regina hebben wij ruim jaar ervaring in het trimmen van alle soorten hondenrassen.


Trimsalon rotterdam zevenkamp

Ook zijn wij specialist in het trimmen van kort- en langharige katten. Wij behandelen ook konijne. Van harte welkom op de website van Hondentrimshop Dolly. Middels deze site wil ik u kennis laten maken met de trimsalon. Ik trim alle kleine en middelgrote honden.


Of uw hond een ras of rasloos is, hij is altijd welkom. In overleg met de eigenaar worden de honden . Alle benodigde spullen voor een heerlijke wasbeurt zijn aanwezig. Daarnaast kan je bij ons jouw huisdier laten trimmen . Je kan je huisdier ook laten wassen.


Trimsalon rotterdam zevenkamp

Onze gediplomeerde trimsters en trimmers werken op afspraak. Prinses Julianaplein 10. Naast een jose de hond vind je ook dienstverlening, trimsalon , dierenwinkel, schoonheidssalon, dierenverzorging. Vergelijk op prijs en kwaliteit.


Lessen in gedrag en gehoorzaamheid. Stichting Hondenschool Amigo! De HUS Diva wandelt met uw hond in de omgeving van Rotterdam Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk en Krimpen aan den IJssel. Rotterdam , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Huisdierenverzorging Nesselande.


Trimsalon rotterdam zevenkamp

Katten oppas - Hondenuitlaatservice - Honden trimsalon. Goed uitgeruste en moderne dierenkliniek in Rotterdam Noor waar service en kwaliteit voorop staan. De openingstijden van alle vestigingen van Alkmaars Welkom in Nederland vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Rozenheim Dedemsvaart. Lijsterstraat 1Utrecht. Zevenkampse Ring 7Rotterdam. Henegouwerplein 54-B Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.