donderdag 6 augustus 2020

Uw kapper oudbeijerland

Wij zijn een salonketen met vijf kapsalons. Onze doelstelling is het beste resultaat voor een zo laag mogelijke prijs. U bent bij ons altijd welkom, wij werken zonder afspraak. Hierop maken wij natuurlijk een uitzondering als u gaat trouwen. Wij knippen dames heren en kinderen.


Wassen knippen drogen 200.

Lage prijzen voor hoge kwaliteit! Wij doen alle behandelingen die u van een kapper kan verwachten. Ook specifieke wensen kunnen wij meestal vervullen, denk hier bij aan bruidkapsels, dreads, extensions of thuis knipte bij ziekte. Voor andere wensen kunt u altijd nog bij . Uw Kapper Oud-Beijerland , Oud-Beijerland.


Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! Een overzicht van kappers in Oud - Beijerland , Zuid-Holland op kappers.

Vind een kapper in Oud - Beijerland en bekijk de gegevens en locatie. Je word goed geholpen en zijn leuke meiden. De meest volledige site met ruim 66. Uw kapper Oud Beijerland in Oud-Beijerland.


Mededeling: de avonden zitten op dit moment vol. U kunt alleen voor overdag een afspraak maken. Mijn naam is Sylvia Klein-de Reus en ik ben al ruim jaar gediplomeerd allround kapper. UW Kapper Oud-Beijerland. Van tot Werknemers.


Andere classificaties (voor sommige landen). Wij werken altijd zonder afspraak. Kom naar onze salon voor de mogelijkheden. Op dit moment is de prijslijst nog niet geplaatst!


Hét winkelcentrum van Hellevoetsluis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.