vrijdag 7 augustus 2020

Vrijstaande haard

Vrijstaande gashaarden zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ze zijn perfect voor wie de sfeer en gezelligheid van een écht haardvuur zoekt, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen. Door nieuwe afvoersystemen zijn er nauwelijks nog beperkingen in het plaatsen van vrijstaande gashaarden.


Hierdoor ben je vrij om . Als u kiest voor een vrijstaande kachel is de keuze enorm… van superstrak en eigentijds tot klassiek, nostalgisch en alles wat daar tussen in zit! Bij een vrijstaande kachel of haard is bijna altijd een .

Het rendement van de vrijstaande houtkachel is hoog en daarmee bespaart u aanzienlijk op stookkosten! Bekijjk alle vrijstaande houtkachel en kom langs voor professioneel advies! Bij de vrijstaande gaskachels is er ook een aanbod van zowel open- als gesloten systemen. Kies hieronder het type kachel dat het beste bij uw situatie past en zie welke modellen. Bekijk snel het volledige assortiment!


Met een vrijstaande haard is sfeer en gezelligheid zo geregeld! Snelle levering en achteraf betalen! Voor een vrijstaande haard , hout- of gashaar ook op maat gemaakt gaat u naar Boley Openhaarden!

Een uiterst breed assortiment van zeer hoogwaardige kwaliteit, van tijdloos klassiek tot strak modern. Een vrijstaande houthaar als sfeerbepalende blikvanger in uw interieur? Een uitgebreide collectie toestellen van modern tot klassiek. Allemaal met een hoog rendement.


Een product van topkwaliteit, in alle opzichten. De unieke dubbelwandige convectieruimte zorgt voor een snelle en behaaglijke verwarming. Er zijn modellen met metalen zijpanelen, met volledig gietijzeren bekleding en met prachtige . Onze vrijstaande sfeerhaarden zijn modern en stijlvol vormgegeven en zijn geschikt voor gebruik in huis en buiten op het terras. Elke gelhaard word compleet geleverd inclusief vlammen dover.


Voor het installeren van gaskachels gelde dezelfde regels en eigenschappen als voor de gesloten inbouw haarden. U kijkt in tegenstelling tot een open gashaard niet rechtstreeks in het vuur. Elk vrijstaand model zal opvallend presteren of deze nu vrijstaand in een open leefruimte staat of geplaatst wordt in een bestaande openhaard opening.


U kunt er ook voor kiezen deze in een schouw te plaatsen of kiest u voor een alternatieve . Kom voor de mogelijkheden naar de showroom. De vrijstaande kachel kunt u overal in uw woonkamer laten plaatsen. Gezelligheid komt van alle kanten!

De mooiste kachels en haarden ontdekt u bij HAVÉ Verwarming. De enige importeur in Nederland met een Experience Center van 1. Geschikt voor plaatsing in een kleinere ruimte als de keuken. Omschrijving Type, Driezijdig, uitgevoerd in zwart gietijzer.


De Ruby Fires Ambiance is een moderne vrijstaande haard met een zeer strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider. Het ontwerp van dit model geeft een mooie doorkijk waarbij het vuurbeeld van de voor- en de achterzijde te zien is. Bezoek onze showroom voor alle modellen en diverse merken!


Dit product is zichtbaar in onze showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.