dinsdag 11 augustus 2020

Wellness rijswijk

U heeft de keuze uit verschillende lichaams- en voetmassages, relax massage en Cupping. Ook kunt u bij ons terecht voor pedicure. Heeft u oren naar een ontspannen wellness bezoek of wilt u relaxen in een van onze binnen- of buitenbaden? In ons professionele wellness resort kunt u niet alleen genieten van de diverse soorten wellnessbehandelingen, maar.


Welkom bij Cityspa Spavarin!

Het wellness center dat er alles aan doet om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Genieten van een boek, een fijne massage of gewoon . Royal Oasis is als een onuitputtende bron van spa-behandelingen. Naast een asia wellness vind je ook schoonheidssalon, sauna, dienstverlening, organisatieadvies, sportonderwijs.


Geef een reactie, deel jouw reistips! Deze route vormt de ultieme roadtrip door . Inclusief overnachting in een Executive kamer, welkomstdrankje, live cooking champagneontbijt, gastronomisch viergangendiner en wellness !

Ga er even tussenuit met dit 2-daagse wellness arrangement met spa, massage en zonnebank of hydrojet massage. Dan staat je verblijf garant voor ontspanning! Last minute op zoek naar een spa hotel? Wellnes met een overnachting?


De meest volledige site met ruim 66. Klik voor een overzicht. Je overnacht in een prachtig ingerichte kamer met bijzondere details en slaapt comfortabel in een Duxiana bed. Zet een kopje thee of maak een espresso op je kamer en relax tijdens een moment voor jezelf. Thermen Holiday Schiedam.


Bezoek Elysiude mooiste sauna van Zuid Hollan gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Het was een complete verrassing: twee overnachtingen in Spavarin. Hoe was het 5-sterren hotel, het restaurant en de spa? Beste Vakantiepiraten, Cityspa Spavarin is een modern, chic en uitstekend geoutilleerd kuurcentrum met onder meer zwemba whirlpool, diverse sauna's, Turks stoomba hottub en koelbad. Vanzelfsprekend is het mogelijk om hier diverse behandelingen te ondergaan in de beautysalons.


Besteed uw saunabon bij Spa Spavarin! Rijswijk ( ZH), de gratis marktplaats.

In deze mooie spa werkt een uitstekend team. Zij zijn zeer vriendelijk en gaan heel hard te werk om het u naar de zin te maken! Bent u blij dan is Spa Spavarin dat ook! Bij Spa Spavarin staat rust en ontspanning centraal.


Boek een dagje wellness inclusief overnachting, champagneontbijt en 4-gangendiner!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.