woensdag 23 september 2020

Upfall shower prijs

Upfall shower prijs

The new way of showering. Save on water and energy. Alle prijzen zijn af fabriek. Montage kosten, speciale uitvoeringen op aanvraag. Natuurlijk wil Betgem niet tot in details zijn systeem prijs geven, maar wij hebben toch een redelijk duidelijk beeld gekregen van dit unieke systeem.


Upfall shower prijs

Prijzen exclusief BTW. Getoond model met optie glijstang en st. Upfall Shower is een geregistreerd . Voor prijzen kijk onder opties. Maten kunnen in de praktijk altijd afwijken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afwijkingen in maatvoering . Door een slim recycling- systeem bespaart u op water en gas, terwijl u toch de ervaring heeft van een welnessdouche.


In Nederland verbruiken we gemiddeld procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen. Betgem heeft in jaar al landelijke bekendheid verkregen met het bouwen van maatwerk stoomcabines. Vanuit zijn ervaring en vraag van klanten, heeft hij nu een . Het water dat uit onze kraan komt is schoon en duur. Dit water verwarmen wij met gas (of elektra), waarvan de prijs ieder jaar blijft stijgen en het . De krachtigste en zuinigste douche ter wereld. Bespaar tot wel op water- en gasverbruik.


Upfall shower prijs

PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW. Kleuren: Edelweiss (03), Antraciet (05), Cement (06), Klei (07), Ebony (29). DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD. Luxe douchen zonder schuldgevoel onder een enorme douchekop.


Verkrijgbaar bij Satink! De upfall douche is een uitvinding van Badwereld BV in Almere en combineert riant douchen met enorme bezuinigingen op water, gas, afvalwater en C02. Maar in het begin leek het of iedereen me wilde tegenwerken. En ein- de-lijk… eindelijk komt nu de erkenning. Mijn agenda staat vol met afspraken.


Upfall shower prijs

René Betgem ontving de VBA- innovatieprijs op Prinsjesdag. De traditionele douche: Dit systeem heeft een heerlijk krachtige spaardouche met keuze uit vier verschillende douchestralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.