dinsdag 22 september 2020

Voorzetschouw

Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Maatwerk meubels maken is ons vak. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Decosier is gespecialiseerd in o. Strakke voorzetschouwen , of bewerkte voorzetschouwen.


Voorzetschouw

Voorzetschouwen van MDF, grenen, eiken, vuren enz. Achterhuis heeft een permanente collectie van ongeveer 3schouwen waarvan ongeveer een 1tal originele antieke marmeren schouwen staan opgesteld. Er is keuze uit vroege marmerstenen schouwen en schouwen bestaande uit verschillende losse onderdelen van een iets latere periode.


Print of deel via social media. Ik ontvang graag de nieuwsbrief. Andere klanten bekeken ook. De voorzetschouw geeft een persoonlijke touch aan uw haard. Kom voor de eindeloze mogelijkheden naar de showroom.


Voorzetschouw

Laat u betoveren door de prachtige collectie van kachels en haarden, gashaarden, houtkachels en meer. Kom naar de showroom voor advies op maat. Deze schouw typeren wij als een Louis XVI.


Kenmerkend aan dit type zijn de cannelures. Gebruikt: Houten voorzet sclouw (Schouwen) - Te koop in Nijlen Bevel. Stijlschouw in natuursteen.


Voorzetschouw

Decoratieve houten schouw, toneel decoratie schouw, voorzetschouw eiken. Eiken voorzetschouw , met dichtgetimmerd binnenwerk, dus als voorzet decoratie,. Antieke eiken voorzetschouw. Ophalen van deze kavel geschiedt op vrijdag november tussen 09. Gedetailleerde omschrijving: Het betreft alleen een houten voorzetschouw dat vervaardigd en geplaatst dient te worden.


De koof is aanwezig en daar dient het omheen geplaatst te worden. Er komt geen werkende openhaard of kachel in dus het is alleen voor de sier. Over de beschikbare steensoorten (!), zoals het Belgisch hardsteen wat is gebruikt voor California versie op de eerste afbeelding, vindt u onderaan de pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.