maandag 28 september 2020

Wasmachine bovenlader marktplaats

Wasmachine bovenlader marktplaats

Koop of Verkoop bovenlader op Marktplaats. Miele wasmachine w667met de miele w6haal je compacte waskracht in huis. Deze bovenlader past in een ruimte van centimeter bij.


Wasmachine bovenlader marktplaats

Wegens verhuizing naar verpleeghuis een amper (6x gebruikt) aeg bovenlader wasmachine. Bovenlader kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Hoogst kwalitatieve wasmachines voorzien van een grote beurt tegen de laagste prijzen! Alle apparaten worden geleverd inclusief garantie. Een aantal van onze zeer betrouwbare aan te raden wasmachines : foto 1: jonge indesit . Hendrik-Ido- Ambacht, ZH . Uw wasmachine kopen in de aanbieding?


U vergelijkt alle bovenladers eenvoudig op Wassen. Bekijk de mogelijkheden en koop de beste en goedkoopste! Wasmachine bovenlader goedkoop.


Wasmachine bovenlader marktplaats

Voorheen woonde ik zelfstandig en toen heb ik deze wasmachine gekocht, aangezien ik hem niet kan opslaan heb ik besloten hem te verkopen. De wasmachine is niet zo heel zwaar, met twee personen is deze wel te tillen, eventueel kan ik helpen met het verplaatsen. Door Familie Omstandigheden. Aangezien ik de wasmachine aan mn ouders doneer (voorlopig blijf ik daar ff wonen) en deze trappen versjouwd moet worden wil ik aan jullie vragen : hoe versleep. Ik gebruik gewoon een steekwagen, maar ik heb makkelijk praten, die bovenlader van mij staat in de badkamer op de begane grond).


Dé wasmachine -specialist. Er beginnen wat problemen te komen. Is deze prima wasmachine nog te koop ? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Wasmachine bovenlader marktplaats

Dit model wordt al een paar jaar niet meer gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.