donderdag 29 oktober 2020

Whirlpool koelkast rood lampje

Whirlpool koelkast rood lampje

Installeer het product waterpas op een vloer die het gewicht kan dragen en in een ruimte die geschikt is voor de afmetingen en het gebruik van het. Het rode lampje (en voor enkele modellen ook het geluidssignaal) geeft aan dat . Het groene lampje geeft aan dat het apparaat is aangesloten op het voedingsnet. CHeMa Van HeT beDieninGsPaneeL (Fig.


2). Sense” ingeschakeld (zie de paragraaf “ Functie 6th Sense”). Groene lampjes : geven aan dat het apparaat werkt op. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Wat moet je hieraan doen ? Waardeer dit antwoord (87)Misbruik melden. Hallo het rode lampje van mijn diepvries Brand. Koelkast koelt niet meer.


Whirlpool koelkast rood lampje

De vriezer vriest gewoon goed Gesteld op . Ik heb een vriezer van whirlpool type AFB 411. Op deze vriezer staat een led met een driehoek tekentje. Naast de driehoek staan er gegolfde lijnen. Iemand die weet wat dit betekent? Temperatuursbeveiliging?


Ledlover zoekt iemand om morse mee te . Rood lampje brand en vriezer blijft ontdooien terwijl er geen ijsvorming wasVriezer heeft nu een week uitgestaan en hij deed het een paar dagen daarna g. Nu heb ik net mn vriezer helemaal volgestouwd met vlees voor de hond en nu brand er een oranje lampje met een driehoekje er naast. Weet iemand wat dat betekend? De gebruiksaanwijzing is aan de verschillende apparatentypes aangepast en beschrijft misschien ook functies en delen, die uw koelkast niet heeft. Het apparaat staat aan - het groene lampje brandt. Met deze schakelaar kunt u . Nadat hij een poosje heeft uit gestaan heb ik hem sinds dagen weer ingebruik genomen.


Whirlpool koelkast rood lampje

Naar mijn idee doet hij het prima alleen blijft het rode alarmlampje continu branden. Hij staat op -en niet op snelvriezen. Whirlpool vrijstaande diepvrieskast: Kleur wit - UWF2Y WBI F. Aanvullende informatie, Setje van lampjes. Fabrikant, Origineel Whirlpool. Apparaat merk, Whirlpool.


En vandaag, dit kan de zijn afbeelding. Dubbelklik op de 360° afbeelding om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.