donderdag 12 november 2020

Whirlpool warmtewisselaar resetten

Warmtewisselaar reinigen. Het lampje gaat branden na cycli wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Reinig de warmtewisselaar. Uw droger werkt het beste met schone filters.


Gebruiksaanwijzingen zijn te. Giet het condenswater in een teil of ander soort opvangbak. Schuif de geleiders naar binnen en zet het reservoir weer op zijn plaats. PAUZE om verder te gaan met de droogcyclus. Het condenswaterreservoir heeft . Is vooral het gedeelte tussen de pluizenzeef en de warmtewisselaar.


Radar - het consumentenprogramma. De droger geeft continu aan dat het pluizenfilter vol zit wat na grondig schoonmaken echt niet zo is. De whirlpool helpdesk zegt zonder het type nummer te weten al hoe je het apparaat moet resetten. Deze droogautomaat is exclusief ontworpen voor het drogen van machine- droogbaar wasgoed in hoeveelheden die gebruikelijk zijn in particuliere huishoudens.


Whirlpool warmtewisselaar resetten

Houd u aan de instructies in deze gebruiksaanwijzing en de programmatabel voordat u de droogautomaat gebruikt. Bewaar de gebruiksaanwijzing en de . Het is en whirlpool Indiana c en het lampje van de warmtewisselaar , de pluizenfilter en de waterbak knipperen steeds rood (alles is toch leeg en schoon) Is er iemand in huis die er iets. Ik kan geen reset functie vinden, van de gebruiksaanwijzing word ik ook iet wijzer. Wat bedoel je met dat grote vlak? Hi, Ik ben de gebruiksaanwijzing van de droger kwijt, nu brandt het lampje van de warmtewisselaar maar ik heb geen idee hoe ik die moet schoonmaken.


Het gaat om een condensdroger van whirlpool. De warmtewisselaar zit rechts voorin. Naar wat speurwerk en wat. Ook de condensor of warmtewisselaar genoemd schoongespoeld onder de kraan. Misschien moet je het systeem resetten.


Whirlpool warmtewisselaar resetten

Als er een draaiknop op . Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet verstopt raken. Lees onze tips en adviezen. Het ding dat in een wasdroger zit is een CONDENSOR ofwel warmtewisselaar.


Vergeet niet de tempzekering te resetten indien deze aanwezig is: achterzijde trommel van bovenaf met een lat of stokje indrukken. AEG thermostaat terugplaatsen art. Dan eerst proberen de verstopping in het circulatiesysteem op te lossen door het filter en de warmtewisselaar er uit te nemen. Sorteer wasgoed naar: Materiaaldikte: wanneer er meer wasgoed is dan de wasdroger aankan, dient u het wasgoed te scheiden naar gewicht (bijv. droge handdoeken en dun ondergoed afzonderlijk). Gewenste droogheid: kastdroog, strijkdroog, enz.


Whirlpool warmtewisselaar resetten

Droger of wasmachine stuk? Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier. Koop niet meteen een nieuwe droger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.