donderdag 12 november 2020

Wijnkoeler bedrukken

Wijnkoelers goedkoop bedrukt online bestellen. Een wijnkoeler is ook een erg leuk en origineel relatiegeschenk. Niet iedereen heeft er één en zeker in de komende zomermaanden is bijna niets heerlijker dan een ijskoud glas wijn.


De koelers zijn onbreekbaar en keer op keer te gebruiken. Bent u geinteresseerd in onze bedrukte wijnkoelers ? Neem dan contact met ons op .

Heb je interesse in ijsemmers bedrukken ? Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 1stuks. Vraag meteen een vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan. Bereken de scherpste prijs van NL direct online. Heeft u een cateringbedrijf, slijterij of restaurant en bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw klanten? Dan is de wijnkoeler een ideaal promotieartikel.


Onze drankenkoelers zijn ook te bedrukken met het logo of . Laat uw chique wijnkoeler bedrukken met uw bedrijfslogo, merknaam of laat er een opvallende tekst op bedrukken. Het bedrukken van uw wijnkoeler kan in verschillende kleuren.

Naast bedrukken kunnen wij ook uw bedrijfslogo graferen in de koeler. Dit geeft elke tafel een luxe uitstraling. Laat daarom vandaag nog een champagne- of wijnkoeler bedrukken bij Team Jos!


Mooie en luxe wijnkoelers zijn een perfect relatiegeschenk. Dit is een ideale wijnkoeler al relatiegeschenk, of in een horeca gelegenheid. Deze wijnkoeler werkt top en kan ook worden voorzien van een logo of reclame door het bedrukken of lasergraveren van uw. Dubbelwandige wijnkoeler bedrukken met logo.


Bestel deze dubbelwandige wijnkoeler online of bekijk meer overige wijn accessoires als relatiegeschenk op MultiGift. Opvouwbare polyester wijnkoeler met klittenband. Kortingen van tot.


Maak indruk op uw beste klanten en relaties met een wijnkoeler of decanteerder smaakvol bedruk met uw logo. Makkelijk en snel te bestellen via onze webshop! Wij bieden diverse mogelijkheden voor uw relatiegeschenken. Elke relatie waardeert een goed glas wijn. Wijn Accessoires Bedrukken.


De juiste wijnaccessoires zoals een bedrukte opener of wijnkoeler met jouw logo, zijn daarom succesvolle relatiegeschenken voor een brede doelgroep. Een luxe waardering waarmee je de relaties om je heen versterkt. Bekijk hier ons assortiment.

Een strakke, zilveren wijnkoeler zodat jij altijd kan genieten van een lekker koud glas wijn. Geschikt voor iedere gelegenheid: bedrukte wijnkoelers en ijsemmers. Online drukproef, direct beschikbaar.


Gratis verzending ook bij kleine oplage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.