maandag 2 november 2020

Whirlpool wasmachine foutmelding f 08

Whirlpool wasmachine foutmelding f 08

De pomp werkt maar start je een programma (alle) dan verschijnt er F08. Fis hoogstwaarschijnlijk. Fvoordat ik over moet tot aanschaf nieuwe wasmachine. Al lezend op het forum, oa van HarryO, heb ik inmiddels de weerstand gemeten of het verwarmingselement, ohm.


Whirlpool wasmachine foutmelding f 08

Verder zitten alle kabels vast, ecobal zit los. In de handleiding staat alleen dat je de machine moet resetten. Weet iemand wat deze storing betekend? Helaas kan het voorkomen dat uw Bauknecht wasmachine een mankement vertoont en een reparatie benodigd is. Bij Bauknecht gelden hoge eisen voor productie en levering, maar helaas kan het een keer gebeuren dat uw Bauknecht wasmachine meteen gemaakt dient te worden doordat er een storing optreedt.


De foutmelding betreft F : , waarschijnlijk heeft dit te maken met het verwarmingselement. We vernemen graag een totaalprijs voor het repareren van onze wasmachine. Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst. Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog! In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe apparatuur!


Whirlpool wasmachine foutmelding f 08

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Washing machine starts up and after seconds it stops and this code came up. Have to reset the washer cause the door locks.


Ive tried various different loads and even a empty load but no luck. AEG Wasmachines : CA: Probleem zit in de electronica, de motorsturing lijkt defect. Op internet las ik dat deze code te maken heeft met de tandwielen van het. Whirlpool Washing Machine. F– geen warmte gedetecteerd – Timed Out na minuten.


Whirlpool wasmachine foutmelding f 08

F– overvol, uitgeschakelde pomp. Vele toestellen hebben, echter, een lijst met hun specifieke foutcodes. Een half jaar daarna storing met code F(storing elektrische module) monteur er weer bij gehaal kosten van de vervanging van de module €200-€250! Echt een waardeloze wasmachine. Net nadat de jaar garantie voorbij was ging de machine lekken, monteur erbij gehad en het blijkt een productiefout te zijn bij de zeepbak.


En na dit, dit is de primaire foto. Hallo,Ik heb een Bauknecht wasmachine overgenomen en welgeteld twee wassen mee gedraaid. Nu bij de derde was stopt hij ermee na sec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.