maandag 16 november 2020

Whirlpool wasmachine handleiding pomp schoonmaken

Het afvalwater wordt niet afgepompt. De wasmachine stopt in de. Op ons wasmachine brand een rood lichtje bij pomp schoonmaken. Pomp schoonmaken eerst ff reset knop dan gaat hij open Geantwoord op.


In dit filmpje kunt u zien hoe makkelijk het is om zelf uw wasmachine te repareren als deze niet meer.

Ik heb getracht de wasmachine te laten draaien tot er genoeg water in zit en vervolgens. Mijn demontagehandleiding ben ik helaas nergens tegen gekomen. Op mijn wasmachine brandt het lampje pomp schoonmaken. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Vul dan hier een verzoekje in. Ik heb de slang tussen de wasmachine en afvoer ontkoppeld en doorgespoeld. Gisteren stopte het programma en er brandde een rood ledje bij pomp schoonmaken.

Afbeeldingen van whirlpool wasmachine handleiding pomp. Super wasautomaat van Whirlpool. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Wij bespreken een aantal probleem met je wasmachine en de oplossing voor het probleem.


Instructies voor het reinigen van het zeefje staan meestal in de handleiding. Lees meer over het schoonmaken en onderhouden van een wasmachine. In het ergste geval is (de motor van) de pomp defect.


Het schoonmaken van een wasmachine doet u niet iedere dag. Het is aan te raden om de pomp een aantal keer per jaar schoon te maken. Hiervoor kunt u het beste uw handleiding plegen of informeren bij een specialist. Als u een droger bovenop uw wasmachine wilt plaatsen, neem dan eerst. Wasmachine pomp reinigen ( wasmachine pompt niet af) De.


DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN WHIRLPOOL PRODUCT. Voor verdere assistentie. DE BUITENKANT VAN DE WASMACHINE REINIGEN.

We hebben een paar maanden geleden een wasmachine van marktplaats gekocht. Whirlpool wasmachines , 6th Sense wasmachines , Whirlpool 6th Sense wasmachines. Nk u wel VOOr uw aaNkOOp VaN eeN wHIrlpOOl prOducT. HET WASMIDDELDOSEERBAKJE SCHOONMAKEN.


Dat je wasmachine geen water afpompt kan verschillende oorzaken hebben. Het filter of je afvoer kan verstopt zitten, of de afvoerpomp zelf is defect. Raadpleeg de handleiding als je hem niet kan vinden.


Terug naar advies over je wasmachine schoonmaken. Deze wasmachine is bestemd alleen voor het wassen en centrifugeren van. Toegang tot de pomp achter het filter. Die zwarte dop kreeg ik er ook niet af en heb dat uiteindelijk met een waterpomp tang gedaan omdat je dan meer grip.


En dan het zeefje goed schoonmaken ! Wat als mijn Whirlpool vaatwasser of wasmachine een foutmelding geeft. Alles gecontroleerd en schoongemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.