maandag 16 november 2020

Whirlpool wasmachine rood lampje

Water vult en kan ook worden afgezogen. Was kan draaien maar centrifugeren gaat nei was komt er nat uit. Maar na een tijdje gaat rood service lampje branden (sleutel). Wasmachien dood of verstopt?


Er brande een rood lichtje bij een tekentje dat volgens mij de filter is. Sindsdien doet het niets meer.

Ik heb eens veranderd van programma, heb het naar afpompen gezet zodat het tenminste uit de wasmachine kon, maar hij weigert dienst. Iemand verstand van wasmachines ? Wat betekent dit rode lampje op de wasmachine ? Ok, dus dat symbool boven het lampje is niet iets van een waarschuwing ? Jawel, u nadert een golfslagbad Wink. Nee, het is algemeen symbool om elektrische spanning aan . Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Hallo er blijft een rood lampje links branden aan mijn whirlpool wasmachine eerst draait het normaal en dan begint het rode lampje te . Waterslot resetten en het lampje gaat uit en wasmachine werkt weer normaal.

Deze stilstand kan verschillende malen worden herhaal tot het schuim voldoende is verminderd om door te gaan met het wasprogramma. Als de schuimvorming aanhoudt, gaat het rode “Service”- lampje branden en verschijnt. Whirlpool wasmachine reparatie , Whirlpool wasmachine storing.


Er wordt geen water aangevoerd in de laatste was die is gedraaid. Mogelijke oorzaken kunnen . En na dit, dit kan een eerste afbeelding. Vaatwaszout from whirlpool wasmachine rood lampje , source:.


Eindelijk om verkrijgen uniek en meest recente afbeelding . Beste allemaal,mijn wasmachientje is nog maar pas jaar oud en is natuurlijk juist uit garantie met het probleem wanneer ik gelijk welk programma ik doe een tal seconden bij het starten het water uitpompt en dan het rode lampje brand met het service sleuteltje ! Hebben water manueel in de trommel . Deze wasmachine is bestemd alleen voor het wassen en centrifugeren van. Kinderen moeten onder toezicht staan om er zeker van te zijn dat ze niet met het apparaat spelen. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen. Nu staat er geen stroom meer op de wwasmachine en hij doet dus helemaal niets meer. Het lampje van de trekschakelaar brandt wel en de trekschakelaar gaat ook goed aan en uit.


Ik heb al flink wat onkosten aan de wasmachine gehad en . Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.